Παντελής Παντελίδης: Η μαρτυρία  που θέλει  συνοδηγό τον Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης: Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού star, αλήθειες με την Ζήνα, βρέθηκε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη κύριος Λύτρας και αποκάλυψε νέα στοιχεία, για την πολύκροτη υπόθεση και το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

Οι νέες εξελίξεις και μαρτυρίες ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς σύμφωνα με τον κύριο Λύτρα δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη  :

DNA της κοπέλας βρέθηκε στη θέση του τιμονιού, σε σημείο του τιμονιού που το κρατάς, από την εσωτερική πλευρά, όχι από την εξωτερική», αναφέρει μία τεχνική έκθεση για το τζιπ του Παντελή Παντελίδη.

Υπάρχει τεχνική έκθεση του κ. Φιτσιάλου από το αυτοκίνητο που αναφέρει ότι DNA της κοπέλας βρέθηκε στη θέση του τιμονιού. Άρα θα έπρεπε να γίνει έστω και μία ερώτηση από τις Αρχές. Σε σημείο του τιμονιού που το κρατάς, από την εσωτερική πλευρά, όχι από την εξωτερική. Βρέθηκε DNA του Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού, μόνο του Παντελίδη. Μιλάω για την κολόνα του συνοδηγού. Αν ήταν συνοδηγός η κοπέλα και οδηγός ο Παντελίδης, όπως έπεσαν και οι δύο από τη δεξιά πλευρά, θα έπρεπε να υπάρχει DNA και της κοπέλας», αναφέρει  ο κύριος Λύτρας .

Ακόμη είπε ότι :  το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε πάρα πολύ μπροστά, πράγμα που σημαίνει, ότι δεν μπορούσε να οδηγεί το αυτοκίνητό του σε αυτή τη θέση. Και να ήθελε να οδηγήσει έτσι όπως βρέθηκε το κάθισμα του οδηγού δεν θα μπορούσε. Επίσης, μιλάμε για ένα πολυτελές αυτοκίνητο και δεν άνοιξε ο αερόσακος. Έχω πληροφορηθεί πως αν κάποιος έχει με λίγα κιλά, υπάρχει στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου εντολή να μη ανοίγει ο αερόσακος.

Δείτε επίσης : Βιτριόλι: Και μέσα στο νοσοκομείο ετοίμαζε επίθεση η 35χρονη για την Ιωάννα.

Ο Παντελής Παντελίδης συνοδηγός

Ο κύριος Λύτρας ανέφερε: τον συγκεκριμένο μάρτυρα τον βρήκα εγώ, όφειλαν οι Αρχές να βρουν τα άτομα με τα οποία είχε βρεθεί ο Παντελίδης στο σπίτι πριν γίνει το ατύχημα. Να σας πληροφορήσω ότι εκείνο το βράδυ ήταν 12-14 άτομα στο σπίτι που παίζανε χαρτιά και μου κάνει τρομακτική εντύπωση, γιατί κάποιος από τις Αρχές δεν έκανε έρευνα για το ποια είναι αυτά τα άτομα. Η εισαγγελία από τη στιγμή που ασχολήθηκε δεν όφειλε να ερευνήσει ποιοι ήταν αυτοί με τους οποίους είχε βρεθεί ο Παντελίδης; Να δει τι είχε συμβεί; Οι Αρχές ψάχνουν τις υποθέσεις όχι οι οικογένειες.

Και συμπλήρωσε:  Έδωσα πρώτος τα στοιχεία στον εισαγγελέα (φωτογραφίες) και ο εισαγγελέας κάλεσε τους μάρτυρες», ισχυρίστηκε. «Υπέβαλα αίτηση στον εισαγγελέα και του είπα ότι εκείνο το βράδυ υπήρχαν εκείνα τα άτομα που δεν έχουν εξεταστεί και οφείλεται να τα εξετάσετε. Ο εισαγγελέας κάλεσε τα άτομα και ο συγκεκριμένος είπε πως ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε για άλλα άτομα που ήταν εκεί, εγώ έχω έρθει σε επαφή με ανθρώπους από εκείνο το βράδυ που είδαν τον συγκεκριμένο να βγάζει έξω από την πόρτα τον Παντελίδη και τις δύο κοπέλες. Αυτός ο μάρτυρας είπε πως επειδή ο Παντελίδης είχε πιει πάρα πολύ, έπεσε και πήγε να τον σηκώσει και τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Είναι καινούριο στοιχείο που ενισχύει τα στοιχεία που υπάρχουν.

 

 

 

 

Close