Πασχάλης Τερζής :  Η πρώτη του εμφάνιση με μπαστούνι

Πασχάλης Τερζής : Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μια απο  τις σπάνιες εμφανίσεις του. 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με μεγάλη καριέρα στο λαϊκό τραγούδι, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα.

Ο Πασχάλης Τερζής ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει μάλιστα σπίτι με κήπο σύμφωνα με το dailymedia.com.gr όπου είναι και η αγαπημένη του ασχολία.

Δείτε επίσης : Άννα Βίσση χωρίς μακιγιάζ : Πάθαμε πλάκα

Ο Πασχάλης Τερζής εμφανίστηκε μετά από χρόνια σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις σχετικές φωτογραφίες εμφανίζεται με μπαστούνι.

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.

Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάναε περισσότερα απο 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση.

Δείτε επίσης : Έλλη Κοκκίνου: Ξεφορτώθηκε 22 κιλά απο πάνω της  Το μυστικό της;

Ραντεβού με όλους στη μεγάλη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 19:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ!

Οι παλαίμαχοί μας θα είναι εκεί και πρέπει να είμαστε όλοι μας, ώστε να παραμείνει το ίδιο υψηλό επίπεδο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς και άσβεστη η διαχρονική αγάπη στην ομάδα!» ανέφερε η σχετική ανάρτηση στο facebook.

Πασχάλης Τερζής : Η πρώτη του εμφάνιση με μπαστούνι

Πασχάλης Τερζής : Η πρώτη του εμφάνιση με μπαστούνι

 

Close