Άννα Βίσση_χωρίς μακιγιάζ_ Πάθαμε πλάκα_

Έτσι είναι η Άννα Βίσση χωρίς μακιγιάζ στα 63 της χρόνια 

Η Άννα Βίσση παραμένει αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες star  της Ελλάδας και όχι μόνο. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει τα τραγούδια της, όλα είναι μεγάλες επιτυχίες που μέχρι και σήμερα λατρεύουμε να ακούμε.

Δείτε επίσης : Επίθεση στο μετρό; Καίτη Γαρμπή: Το δικό μας το παιδί μέχρι το lower έφτασε, αλλά το proficiency τελικά του το έδωσε η ζωή

Η απολυτή Ελληνίδα star παραμένει μέχρι και σήμερα μια κούκλα αφού προσέχει τον εαυτό της.  Όπως και να χει, η Άννα Βίσση  δεν περνάει απαρατήρητη και  είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην Ελλάδα. Όχι μόνο από το χώρο της μουσικής, αλλά ευρύτερα. Μακάρι να παραμείνουμε  και εμείς τόσο δροσερές και περιποιημένες όταν φθάσουμε στην ηλικία της .

Μερικές συμβουλές της είναι : Μεγάλη σημασία το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη.

Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και… ερωτεύσιμη. Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι  σήμερα 63. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις.

Άννα Βίσση χωρίς μακιγιάζ_

Άννα Βίσση_

 χωρίς μακιγιάζ_Άννα Βίσση_

Άννα _Βίσση_

photo via instagram

Close