Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το σπίτι που τον περιμένει μετά την φυλακή

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να παραμένει ακόμη στην φυλακή στην Τρίπολη ύστερα από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, Που όμως έχει σκοπό να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του μετά την αποφυλάκιση του;

Οι κάτοικοι από το χωριό που κατάγεται ο γνωστός ηθοποιός παραμένουν σοκαρισμένοι και δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο «δικός τους Πέτρος» κρατείται στις φυλακές.

Οι Κουκλιοί Πωγωνίου στον Νομό Ιωαννίνων είναι το χωριό της μητέρας του ηθοποιού, εκεί που είχε χτίσει το ησυχαστήριό του και πήγαινε συχνά για να ξεκουραστεί. Αυτό είναι το μέρος που, όπως ο ίδιος είχε πει στους συντοπίτες του θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του όταν αποσυρθεί από το θέατρο. Να μείνει μόνιμα στο μεγάλο του σπίτι και να ζει μέσα στη φύση.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το σπίτι που τον περιμένει μετά την φυλακή

Δείτε επίσης : The Bachelor: Σοκαρισικές αποκαλύψεις για την Αθηνά  Θα τα χάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Μαυρίδη στην On Time, εκεί αναμένεται να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την αποφυλάκισή του. Το σπίτι του ηθοποιού είναι άδειο… Η τελευταία φορά που το επισκέφθηκε ήταν πριν από το περασμένο Πάσχα, ενώ υπάρχει άτομο της εμπιστοσύνης που το φροντίζει και το συντηρεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το σπίτι που τον περιμένει μετά την φυλακή

Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε η φήμη στο χωριό πως θα μπει πωλητήριο, όμως λίγες μέρες μετά σύμφωνα με το tlife.gr κοντινά του πρόσωπα το διέψευσαν.

Close