Ρεγγίνα Μακέδου: Ευχάριστα νέα για την χορεύτρια – Έχει βρεθεί συμβατός δότης, θα τον ευχαριστώ μια ζωή

Την Ρεγγίνα Μακέδου την γνωρίσαμε  μέσα από το σόου του Star «DWTS. Η όμορφη χορεύτρια πάσχει από λευχαιμία μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει 

Ευχάριστα νέα για τη Ρεγγίνα Μακέδου! Η χορεύτρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το σόου του Star «DWTS» μέσα από ένα βίντεο της ανακοίνωσε πως βρέθηκε συμβατός δότης.

«Τα πρώτα νέα που γνωρίζω είναι ότι ναι έχει βρεθεί συμβατός δότης! Έχει δεχτεί να έρθει και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα τον ευχαριστώ για μια ζωή. Ευχόμασταν να μην υποτροπιάσω αλλά τελικά υποτροπίασα, τι να κάνεις! Κάνω κάποιες διαδικασίες μέχρι να μου πουν ότι είμαι έτοιμη να πάω για τη μεταμόσχευση.

Δείτε επίσης : Σταμάτης ΓονΊδης : Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω

Ρεγγίνα Μακέδου: Ευχάριστα νέα για την χορεύτρια – Έχει βρεθεί συμβατός δότης, θα τον ευχαριστώ μια ζωή

Γενικά κάνω ό,τι μου λένε οι γιατροί, κατά γράμμα. Ευαγγέλιο! Η λευχαιμία είναι μια μορφή καρκίνου που δεν κάνει μεταστάσεις, έχει όμως πάρα πολύ υψηλά ποσοστά υποτροπής. Στην περίπτωση τη δικιά μου προχωράω για μεταμόσχευση και κάνουμε όλοι μαζί προσευχούλες να δεχτώ το μόσχευμα καλά. Θέλει πάρα πολλή δουλειά να παραμένω αισιόδοξη είπε σύμφωνα με το gossip-tv.gr  .

Αυτή τη φορά μαύρισα πολύ, στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ, έκλαψα πολύ. Με πείραξε και σωματικά πολύ. Θέλει πολλή δουλειά να είσαι δυνατός. Αυτή τη φορά δεν ήμουν καθόλου δυνατή, όλες αυτές τις ημέρες ήμουν χάλια», είπε η ίδια.

Δείτε επίσης : Πατρά : Οι φόβοι της Πισπιρίγκου πως συγγενής θα αποκαλύψει τα πάντα

Ρεγγίνα Μακέδου: Ευχάριστα νέα για την χορεύτρια – Έχει βρεθεί συμβατός δότης, θα τον ευχαριστώ μια ζωή

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Ρεγγίνα Μακέδου είχε αποκαλύψει πως: «Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών»

 

Close