Σασμός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πετρουλάκης

Περιπέτειες με την υγεία του  για τον Σπύρο Πετρουλάκη του συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», αφού όπως αποκάλυψε σήμερα 6/9 με ανάρτησή του μπήκε  στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκής. Παρόλα αυτά  καθησύχασε το κοινό δίνοντας  ενημέρωση για την πορεία της υγειάς του.

Το συγκεκριμένο θέμα τον είχε κάνει να διακόψει την περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα ωστόσο είχε δώσει την υπόσχεση να επιστρέψει σύντομα .

Η ανάρτηση του Σπύρου Πετρουλάκη από το νοσοκομείο

«Κοπελακια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της Cosmoclinic υπερεβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο.

Δείτε επίσης : Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στον αέρα (βίντεο)

Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμακι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής» έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Σασμός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πετρουλάκης

 

Close