Σασμός-παπά Μιχάλης-

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης μας συστήνει γιο και εγγονό. Ο αγαπημένος μας τηλεοπτικός παπά Μιχάλης μας συστήνει τον γιο και τον εγγονό του.

Πόσο τρελαίνομαι με αυτόν τον παπά δεν λέγεται!

Ο παπά Μιχάλης ή αλλιώς Μιχάλης Αεράκης έκανε μεγάλη επιτυχία μέσα από την συμμετοχή του στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Άλφα, Σασμός. Ο παπάς του χωριού είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός και ενσαρκώνει έναν πολύ γλυκό χαρακτήρα.

Πέρα από τον ρόλο όμως ο Μιχάλης Αεράκης, έχει και προσωπική ζωή. Μία υπέροχη οικογένεια, έναν κούκλο γιο και έναν ακόμη πιο όμορφο εγγονό. Αποφάσισε να μας τους συστήσει λοιπόν. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Δημήτρης Ήμελλος: Όσα αποκάλυψε για τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό»

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης που υποδύεται τον παπά Μιχάλη στον Σασμό, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον γιο και τον εγγονό του. Σύμφωνα με την λεζάντα που έγραψε ο ίδιος: «Με το γιο μου Σπύρο και τον εγγονό μου Μιχάλη».

Σασμός-παπά Μιχάλης-Αστέρης-

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την σύζυγό του αλλά και την οικογένειά του. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι: «Προστατεύω την προσωπική μου ζωή, με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 42 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί.

Δείτε ακόμα Τίτλοι τέλους για Χριστίνα Χειλά Φαμέλη του Σασμού: Την αντικαθιστά η Πηνελόπη από Άγριες Μέλισσες

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Έχω έναν γιο τον Σπύρο και έχω έναν εγγονό που θα τον βαπτίσουμε τώρα στις 4 του μήνα τον μικρό Μιχάλη, τη νύφη μου αγαπώ, τα αδέλφια μου».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία:

Σασμός-Μιχάλης Αεράκης-

Close