Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αργυρώ αλλάζει σπίτι. 

Πόλη μην αλλάξεις πάλι και μαζί με τον Αστέρη σε ψάχνει και όλο το Twitter…

Είδαμε την Αργυρώ στα τελευταία επεισόδια του Σασμού να έρχεται αντιμέτωπη με την νεφροπάθεια και φυσικά η ζωή της βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι και την πληροφορούν ότι ο μόνος τρόπος για να το ξεπεράσει και να σώσει την ζωή της είναι μία μεταμόσχευση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Σασμός-Αργυρώ-

Η Αργυρώ θεωρεί τον εαυτό της ετοιμοθάνατο και το χειρότερο είναι ότι το πρόβλημα υγείας της, δεν το ξέρουν πολλοί. Ο Άγγελος που είναι ένας από αυτούς που γνωρίζουν έχει δώσει όρκο να μην αποκαλύψει ποτέ το μυστικό της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Καραπάνο

Η Αργυρώ δεν θέλει να φορτώσει την μητέρα της με παραπάνω βάσανα ειδικά τώρα που παντρεύεται τον Αντώνη. Από την άλλη ο Σταύρος μη γνωρίζοντας το παραμικρό θεωρεί ότι η γυναίκα του τον αποφεύγει και αυτό φέρνει αρκετούς καυγάδες μέσα στο σπίτι τους.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα

Την ίδια ώρα που σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου κρέμεται από μία κλωστή η Αργυρώ αποφασίζει να του ανακοινώσει πως είναι καλύτερο για όλους τους να φύγουν από τα Χανιά και να μείνουν όλοι μαζί στο πατρικό της, στο χωριό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

Μπορεί όλον αυτόν τον καιρό η Αργυρώ να μην ήθελε να εμφανίζεται πολύ συχνά στο χωριό για να αποφύγει συναντήσεις με τον Αστέρη όμως τώρα θεωρεί πως όταν πεθάνει, ο Σταύρος και ο μικρός Πέτρος θα έχουν την Μαρίνα για να τους φροντίζει.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Ο Σταύρος συμφωνεί με μία περιέργεια ενώ στην Μαρίνα δεν πάει ο νους της στο κακό και καλοδέχεται την κ@ρη της μαζί με την οικογένειά της. Πολύ σύντομα όμως τα συμπτώματα της Αργυρώς θα επιδεινωθούν τόσο που το μυστικό της δεν θα μπορεί να μείνει κρυφό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Σασμός-Αργυρώ-

Ας μην ξεχνάμε ότι παράλληλη η Αργυρώ ή μάλλον…η ζωή, φέρνει την Αργυρώ ακόμη πιο κοντά στον Αστέρη, αφού από εδώ το έφερε από εκεί το έφερε, πάλι γειτονάκια έγιναν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close