Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε βαθιά συγκινημένη και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ. Μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής συνεργασίας, η παρουσιάστρια δήλωσε μπροστά στις κάμερες με δάκρυα στα μάτια ότι νιώθει σαν να της ξεριζώνουν τη καρδιά.
Βαθιά συγκινημένη η Σία Κοσιώνη μπροστά στις κάμερες
Δείτε ακόμα Το τελευταίο αντίο της Σίας Κοσιώνη στο ΣΚΑΙ: «Δύσκολη στιγμή, η καρδιά μου χτυπά δυνατά»
Πιο συγκεκριμένα, ήταν μόλις λίγα λεπτά μετά το τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε από τον αέρα του ΣΚΑΪ και ήδη ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Τα μάτια της υγρά, η καρδιά της, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, χτυπούσε δυνατά αλλά δεν έδειχνε διατεθειμένη να συμπεριφερθεί ψεύτικα. Ήθελε να αποκαλύψει όλα τα συναισθήματα που την πλημμύριζαν εκείνη την ώρα.

Γι’ αυτό και οι πρώτες της κουβέντες μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ ήταν οι εξής: «Νιώθω σαν αν μου ξεκολλάνε την καρδιά αυτή τη στιγμή. Είναι ένας ξεριζωμός για μένα. Είναι 20 χρόνια, είναι μια ζωή. Εμείς οι άνθρωποι της ενημέρωσης φοράμε πολύ συχνά μάσκες. Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να τη βγάλω αυτή τη μάσκα, έτσι για λίγο, για ένα λεπτάκι στο τέλος. Δεν μπορώ να μην πω αυτά που νιώθω. Νιώθω ότι το οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ευχαριστώ και τον άνδρα μου και όλη μου την οικογένεια. Η δουλειά μας είναι τρομερά στρεσογόνα, άγρια, άδικη πάρα πολλές φορές και όλα αυτά τα ζει μαζί μας και η οικογένεια μας. Άρα θέλω πάρα πολύ να τους ευχαριστήσω. Το μόνο που κρατάω είναι τα 20 χρόνια, αυτό που χτίσαμε, τους ανθρώπους μου και φεύγω τρομερά υπερήφανη».