Σίσσυ Χρηστίδου : Η μάχη για να κρατήσει τα παιδιά – Τι ζητά ο Μαραντίνης

Το πρώην ζευγάρι έχει στραφεί στα δικαστήρια για να λύσει τις διαφορές του και στην μέση πλέον έχουν μπει τα παιδιά.  

Τα «μαχαίρια» φαίνεται πως έχουν βγει ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι λύνουν τις οικονομικές διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, αν και πια στη μέση έχουν μπει τα παιδιά του άλλοτε διάσημου ζευγαριού.

Ο Μαραντίνης για πρώτη φορά έθεσε το θέμα σε αυτή τη δικαστική διαμάχη, που απασχόλησε τη δημοσιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρότι έχει καταδικαστεί με 12μηνη φυλάκιση σε τριετή αναστολή για κατ’ εξακολούθηση παραβίαση της υποχρέωσής του στη διατροφή της πρώην συζύγου του.

Δείτε επίσης : Αλέκος Συσσοβίτης : Ένα βήμα από τον θάνατο ο ηθοποιός  Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Σίσσυ Χρηστίδου : Η μάχη για να κρατήσει τα παιδιά – Τι ζητά ο Μαραντίνης

Τι θα αποφασιστεί για τη συνεπιμέλεια;

Ζητά, συγκεκριμένα, τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους σύμφωνα με το athensmagazine.gr , καθώς νωρίτερα ίσχυε πως η Σίσσυ θα είχε την πλήρη επιμέλεια και ο Θοδωρής θα πλήρωνε τη διατροφή, που είχαν ορίσει. Κάπως έτσι, το παιχνίδι «χοντραίνει» ανάμεσα στους δύο, σε μια εξέλιξη που σίγουρα η παρουσιάστρια δεν περίμενε.

Δείτε επίσης : Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω σε καμπανάκια Δεν υπάρχει σκέψη για γάμο και οικογένεια

Σίσσυ Χρηστίδου : Η μάχη για να κρατήσει τα παιδιά – Τι ζητά ο Μαραντίνης

Η ίδια, φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν αρέσκεται σε αυτό το σενάριο. Όπως αναφέρει και το «Yes Magazine», η Χρηστίδου τρομάζει στο ενδεχόμενο να μην είναι δίπλα στους γιους της, τους οποίους μεγαλώνει με τόση αγάπη, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει το πώς θα καταλήξει το θέμα της πιθανής συνεπιμέλειας.

Close