Σοφία-Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία είναι ένα απο τα γνωστά μοντέλα έδειξε το σώμα της την ώρα που έκανε ντους και φάνηκε πως είναι χωρίς ρετούς.

Πολλές είναι οι φορές που η Σοφία Χατζηπαντελή έχει αναφερθεί στην καριέρα που κάνει στο εξωτερικό, στις συνεργασίες που έχει πετύχει και τη δουλειά που ρίχνει για να διευρύνει τις επαγγελματικές της ευκαιρίες.

Βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις της στο Instagram να προμοτάρει διάφορα brands, αλλά αυτό που ανάρτησε το απόγευμα της Παρασκευής, είναι one of a kind, όπως είναι και η ίδια.

Σοφία-Χατζηπαντελή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαύρη η ζωή της Εύας

Η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλαίσιο μιας προώθησης ενός καλλυντικού για την φροντίδα των μαλλιών, σύμφωνα με το dailymedia, μπήκε στη ντουζιέρα της, έβαλε σε μια πλευρά το κινητό να βιντεοσκοπεί και έδειξε σε όλους τη ρουτίνα της στο ντους, με κάποια πλάνα να είναι αρκετά αποκαλυπτικά και οριακά να μη φανερώνουν το γυμνό της στήθος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη

Οι καμπύλες της πάντως είναι εμφανείς και φυσικά στην αρετουσάριστη εκδοχή τους. Αναμφίβολα, πάντως, η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πληθωρική και ακαταμάχητη.

Close