Σασμός-Δημήτρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη.

Καλά μου έβγαζε κάτι περίεργο ο ντοκτορ…

Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει ο Δημήτρης, στη σειρά Σασμός. Ο άντρας της Αιμιλίας δεν είναι ένας απλός γιατρός.. Είναι ένας άνθρωπος σκοτεινός που κρατά το στόμα του κλειστό και λειτουργεί υποχθόνια, χωρίς να τον αντιλαμβάνονται οι γύρω του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Όπως όλα δείχνουν, η αλήθεια δε θα έρθει να έρθει στο φως. Ο Δημήτρης είναι μπλεγμένος με την μαφία και βρίσκεται πίσω από το εμπόριο όπλων.. Ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Ευθύμης, ο οποίος είναι το τσιράκι του και εκτελεί τις εντολές του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

Σασμός: Ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Πολύ σύντομα, η Αιμιλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Μόλις αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνη είναι η δράση του συζύγου της, θα πρέπει να διαλέξει εάν θα τον καταδικάσει ή εάν θα τον υποστηρίξει σιωπηλή.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν. Ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει, με την Αιμιλία να κινδυνεύει από τον άντρα που την αγάπησε πολύ…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Σασμός-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Ποια στάση θα κρατήσει ο Παύλος και πως θα σώσει την αγαπημένη του από το κύκλωμα; Ο Δημήτρης συνεχίζει την παράνομη δράση του στη σειρά Σασμός, αγνοώντας το γεγονός πως όλα σταδιακά φτάνουν στο φως..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close