Σοφία Παυλίδου – Μάνος Παπαγιάννης: Κόντρα δίχως τέλος – Νέα αγωγή «βόμβα»

Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης μια κόντρα δίχως τέλος,ξανά αντιμέτωποι στο δικαστήριο, με νέα αγωγή “βόμβα”.

Σοφία Παυλίδου – Μάνος Παπαγιάννης: Κόντρα δίχως τέλος – Νέα αγωγή «βόμβα»

Χωρίς τέλος η κόντρα της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι στο δικαστήριο.

Δείτε ακόμα: Πέτρος Λαγούτης: Καθηλώνει η εξομολόγηση του για τη μάχη με τον εθισμό  “Όταν έπιασα πάτο, πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ”

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, έναν μήνα μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε ένοχο τον ηθοποιό για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και της ποινής που του επιβλήθηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή, η ηθοποιός προχώρησε σε αγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2022, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, ζητώντας από τον Μάνο Παπαγιάννη περισσότερες από 80.000 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί η εν λόγω αγωγή, με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου να συναντώνται και πάλι στις δικαστικές αίθουσες.

Σοφία Παυλίδου – Μάνος Παπαγιάννης: Κόντρα δίχως τέλος – Νέα αγωγή «βόμβα»

Σου θυμίζουμε, ότι η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης είχαν βρεθεί τον περασμένο Νοέμβριο στα δικαστήρια για την υπόθεση των αλληλομηνύσεων, που είχαν ανταλλάξει. Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Δείτε ακόμα: Στέλιος Ρόκκος: Το σπίτι του στη Λήμνο είναι παραμυθένιο  Ένα υπέροχο σπίτι δίπλα στη θάλασσα όπου κυριαρχεί παντού το ξύλο

Τι δήλωσε η Σοφία Παυλίδου για τη μήνυση που κατέθεσε

Η Σοφία Παυλίδου είχε πει στο Happy Day: «Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια».

«Η κα Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης.

Υπάρχουν άνθρωποι ή καταστάσεις που έχουν συμφέρον να το διογκώσουν όλο αυτό το περιστατικό. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Όταν πήγε να κλείσει τον ρόλο του, ρώτησε πόσα παίρνω. Του είπε 1800 και ζήτησε 1801. Αυτό δείχνει το ποιόν του ανθρώπου.

Η Αγγελική ήταν με μωρό στο σπίτι και θήλαζε όταν την παρακάλεσα να αντικαταστήσει την Παυλίδου, για να μην χάσουν όλοι αυτοί τη δουλειά τους. Τότε πήγε στην αστυνομία, έκανε μήνυση για να με συλλάβουν την ώρα της παράστασης» είχε δηλώσει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα ο Μάνος Παπαγιάννης μετά τη δικαστική απόφαση.

Δείτε ακόμα: Έφυγε από την ζωή ο διάσημος ηθοποιός Γιάννης Ρώτας

Close