Σπύρος Μπιμπίλας : Η Μίνα Αδαμάκη περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας – Είναι εν ζωή

Για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μίνα Αδαμάκη να μην βρίσκεται στη ζωή μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη.

«Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος!

Δείτε επίσης : Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου

Σπύρος Μπιμπίλας : Η Μίνα Αδαμάκη περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας – Είναι εν ζωή

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα…

Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».

Δείτε επίσης : Γιώργος Πιλίδης : Τιμωρήθηκε γιατί είπε την αλήθεια  Σ@ξουαλικά σκάνδαλα στην Πάλη καταγγέλλει η δικηγόρος του

 

Close