Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου

Το μεσημέρι της Κυριακής (6-11) η Ναταλία Γερμανού και όλοι οι συνεργάτες του “Καλύτερα Δε Γίνεται” θέλησαν να σχολιάσουν μερικά από τα λεγόμενα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Ελένη”.

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες την καλά χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής.

Δείτε επίσης : Γιώργος Πιλίδης : Τιμωρήθηκε γιατί είπε την αλήθεια Σ@ξουαλικά σκάνδαλα στην Πάλη καταγγέλλει η δικηγόρος του

Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα»

Οι δηλώσεις αυτές στάθηκαν αφορμή για εκνευρίσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο και να ξεσπάσει μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα, καθώς όπως υποστήριξε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εξαιτίας της έχασαν τις δουλειές τους σύμφωνα με το gossip-tv.gr .

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία….

Δείτε επίσης : Μάκης Βορίδης : Ο χημικός ευνουχισμός για τους παιδοβιαστές είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί

Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή.

Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου… » ανέφερε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε:« Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Δείτε επίσης :Σοκάρει ο Νίκος Κουρής : Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα

 

Close