Στιβ Μιλάτος : Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που κατηγορείται για βι@σμό

Στιβ Μιλάτος : Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που συνελήφθη για βιãσμό στη Ρόδο

Ο Στιβ Μιλάτος είναι ο παίκτης του Big Brother που συνελήφθη για βιàσμό στη Ρόδο. Την σχετική αποκάλυψε έκανε η εκπομπή Super Kατερίνα στον Alpha.

Δείτε επίσης : Κηφισιά: Θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου  Η Η δραματική έκκληση της μητέρας και το βαν

Οι δυο τους είχαν πάει σε ένα κλαμπ, όπως είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας σύμφωνα με το nassosblog.gr  , ο Στιβ της ζήτησε να φύγουν, και στην συνέχεια πήγαν σε κάποιο εγκαταλλειμμένο σπίτι και όπως καταγγέλλει η Βρετανίδα την βίασε. Σημειώνεται ότι και ο Μιλάτος έχει μηνύσει επίσης την κοπέλα από την Βρετανία.

Ο δικηγόρος του Στέλιος Αλεξανδρής αρνείται τη σύλληψη του

Ο Στέλιος Αλεξανδρής ανέφερε : “Ο εντολέας μου είναι αθώος και δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά που τον κατηγορούν. Αναμένουμε μέσα στην ημέρα να παρευρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, για να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της ανάκρισης, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά του. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια σύλληψη και αναμένουμε μέσα στην ημέρα να ξεκινήσει η διαδικασία. Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη όλο αυτό, αλλά η αλήθεια σύντομα θα φανεί. Οι κατηγορίες δεν έχουν καμία βάση και πολύ σύντομα θα αποδειχθεί”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close