Σύλβια Δεληκούρα: «Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω να γεννήσω, για να μην έχει το παιδί έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο

Η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη την τρίτη το πρωί ,και στην κάμερα του Happy Day.Η ηθοποιός μίλησε  για την στιγμή  που της έσπασαν τα νερά.

Η ηθοποιός είπε : «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».

Σύλβια Δεληκούρα: Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να καθυστερήσω να γεννήσω, για να μην έχει το παιδί έναν ωροσκόπο

Δειτε επίσης : Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα γίνεται 6 ετών και της εύχεται με φωτογραφίες της από μωράκι μέχρι σήμερα! (εικόνες)

Ακόμη είπε ότι  κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρε 27 κιλά που έχασε σε τρία χρόνια. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα.

Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close