Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου-

Θανάσης Πατριαρχέας: Ο Άγγελος του Σασμού ετοιμάζεται να βαφτίσει με διπλή βάφτιση τις δύο μονάκριβες κόρες του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, που τον θαυμάζουμε μέσα από την σειρά Σασμός που παίζει φέτος τον Άγγελο ετοιμάζεται να βαφτίσει τις κόρες του με διπλή βάφτιση. Ο Θανάσης Πατριαρχέας υποδύεται στον Σασμό του Άλφα τον Άγγελο, που είναι ο γιατρός του χωριού.

Ο Άγγελος μπορεί να έχει χίλια προβλήματα στον Σασμό όμως ο Θανάσης Πατριαρχέας φαίνεται πως ζει μία ευτυχισμένη ζωή δίπλα στις δύο του κόρες και στην αγαπημένη του γυναίκα. Με την γυναίκα του Βίβιαν Δράκου, ετοιμάζονται να βαφτίσουν τις δύο τους κόρες την ίδια μέρα.

Δείτε ακόμα Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της κόρης του! (εικόνα)

Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου-

Το διπλό μυστήριο θα γίνει στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού είναι 2 ετών και θα ονομαστεί Σταύρια από την μητέρα του Θανάση Πατριαρχέα ενώ η μικρότερη είναι 1 έτους και θα ονομαστεί Κύνθια, ένα όνομα που το επέλεξε το ζευγάρι.

Νονά της μεγάλης κόρης του ζευγαριού θα γίνει η συνεργάτιδα της μητέρας Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητός του πατέρα Στέλιος Σταύρου ενώ την μικρή Κύνθια θα την βαφτίσουν επίσης οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού Σαπφώ και Κίμωνας.

 Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου-

Φυσικά μετά τις βαφτίσεις θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού, κάτι που δείχνει ότι το ζευγάρι αγαπάει πολύ την παράδοση. Οι δύο γονείς έχουν φροντίσει ήδη το μενού των καλεσμένων και είναι ένα μενού που αποτελείται από παραδοσιακές λιχουδιές της περιοχής.

Δείτε ακόμα Η Λάουρα Νάργες επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με μια ιδιαίτερη φωτογραφία! (εικόνα)

Η Βίβιαν Δράκου δήλωσε: «νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

 Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου-

 

Close