Θέμης Αδαμαντίδης: Eγώ υπήρξα το θύμα με τις γυναίκες

Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες  – Όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος

O Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και την δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύντροφό, Βαρβάρα Κίρκη, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και στη δημοσιογράφο, Άννα Σταματιάδου.

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σιγουρά υπήρξε κάποιος λόγος», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης : To ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη : Εντάξει, είπαμε να κλέβετε με ένα τρόπο

Θέμης Αδαμαντίδης: Eγώ υπήρξα το θύμα με τις γυναίκες

Ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία.

«Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν αρέσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαγορεύεται να επικοινωνεί μαζί της και να την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων. Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια.

Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, μόνο και μόνο για να τον στηρίξει σύμφωνα με το tlife.gr . Η ίδια δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

Δείτε επίσης : Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίδειξη μόδας στον Κορυδαλλό  Κρατούμενες σε ρόλο μοντέλων κάτω από το κελί της

Θέμης Αδαμαντίδης: Eγώ υπήρξα το θύμα με τις γυναίκες

Ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε όταν μίλησε για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι».

Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Star.

Close