Θέμης Κανέλλος : Το πρώτο ποστάρισμα μετά την αποχώρηση από το Big brother

Ο Θέμης Κανέλλος αποχώρησε  χθες βράδυ από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού,  και έχασε την ευκαιρία ναείναι στην τελική πεντάδα στο  μεγάλο τελικό του Big Brother του ΣΚΑΪ.

Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει πως ο Θέμης Κανέλλος ήταν ήδη γνωστός στο κόσμο μ μέσω του καναλιού του στο youtube που ονομάζετε “Themicorn”

Δείτε ακόμη Άλλη γυναίκα: Η Σοφία Δανέζη πριν τις αισθητικές επεμβάσεις (εικόνες)

Μετά την αποχώρηση του από το Big Brother ,ποστάρησε  κάποια Instagram Stories όπου δήλωσε : «Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου story. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση.

Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “Love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά. Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις τη διαφορετικότητά σου.

Δεν ντράπηκα ποτέ γι’ αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη.

Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2 άτομα, γιατί υπάρχει και Covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother… Αυτό σας αφήνω… Tρώμε εδώ πέρα κοτομπουκιές και τσαγάκι με φίλους».

Close