Θεοφανία Παπαθωμά : Το μυστικό της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο. Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος την βλέπουμε στην  σειρά Μαύρο Ρόδο του MEGA  αναφέρθηκε και στο μυστικό αρμονικής συνύπαρξής αναμεσά σε ενα ζευγάρι.     

«Κυκλοφορώ παντού, είμαι συνήθης ύποπτη. Κάνω τα πάντα και συμφέρω. Κάνω ό,τι πρέπει. Πολλή δουλειά πραγματικά. Έχω βοήθεια, αλίμονο. Έχω περάσει βέβαια και μεγάλες περιόδους χωρίς βοήθεια γιατί έτσι ήθελα» εξομολογείται η Θεοφανία Παπαθωμά στο ΟΚ! για την καθημερινότητά της.

Δείτε επίσης : Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια εξομολόγηση για τις προσωπικές της στιγμές με τον Παντζόπουλο!

Θεοφανία Παπαθωμά : Το μυστικό της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Το σαλόνι του σπιτιού στον Γέρακα όπου μένετε οικογενειακώς με τον Γρηγόρη Πετράκο και τα παιδιά κοσμούν εικόνες αγίων. Έχεις επιλέξει συγκεκριμένες μορφές ή έχουν κάποιο συναισθηματικό βάρος οι αγιογραφίες αυτές;

Οι περισσότερες είναι εικόνες που τις ζωγράφισε και μου τις χάρισε η αγαπημένη μου βαφτιστικιά και ξαδέλφη Μαρία Αρβανιτίδου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, πολύ χαρισματικό, με μεγάλο ταλέντο. Τις έχω εκεί γιατί μου αρέσει να τις βλέπω.

Ποιο μάθημα έχεις πάρει από τον σύντροφό σου;

Ο γάμος είναι ένα μεγάλο μάθημα το οποίο περιλαμβάνει πολλά μικρά καθημερινά. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μάθημα που μπορούμε να πάρουμε από τις σχέσεις μας είναι η αγάπη άνευ όρων. Να αγαπάς τον άλλον, να μην τον κρίνεις, να μην τον απορρίπτεις, να τον βοηθάς, να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Δείτε επίσης : Κατερίνα Καινούργιου : Η σπόντα φωτιά  Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες  Βίντεο

Η αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα συγχωρεί, όπως λέει και ο γνωστός Ύμνος της Αγάπης. Και μόλις καταφέρουμε να μάθουμε να αγαπάμε, πράγμα δύσκολο, θα γίνουμε ευτυχισμένοι. Αυτό είναι το κλειδί της ευτυχίας: Η αγάπη στην καρδιά.

Θεοφανία Παπαθωμά : Το μυστικό της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Ποιο είναι το μυστικό της αρμονικής συνύπαρξής σας;

Για να μάθουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά με τους άλλους, πρέπει καταρχήν να εξαφανίσουμε τον εγωισμό μας. Να θέλουμε να κάνουμε τον σύντροφό μας να νιώθει όμορφα, να είναι χαρούμενος, να χαμογελάει. Να θέλουμε κάθε μέρα να δημιουργούμε ομορφιά στη ζωή μας και να αποφεύγουμε την ασχήμια. Πρέπει να πολεμήσουμε τα σκοτάδια μας. Να μη σκεφτόμαστε πρώτα τον εαυτό μας αλλά τους άλλους. Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας. Καθρεφτίζει το πώς είμαστε ως άνθρωποι, τι κουβαλάμε μέσα στην ψυχή μας. Είναι δείκτης εγωισμού. Κάθε μέρα μάς δείχνει πόσο εγωιστές είμαστε.

Δείτε επίσης : Τοστ με μπεσαμέλ και αυγό

Ο σύντροφός μας είναι το μέτρο μας. Ο καθρέφτης μας. Η αναμέτρηση με τον εαυτό μας. Αν εγώ σκέφτομαι εσένα και εσύ εμένα και προσπαθούμε να δώσουμε στον άλλον αυτά που έχει ανάγκη, τότε θα συνυπάρχουμε αρμονικά, με χαρά, ανεξαρτήτως από το ποιοι είμαστε και πόσες διαφορές έχουμε. Τα παιδιά όντως κάνουν τη συνύπαρξη πιο περίπλοκη. Τα παιδιά μας, όμως, είναι εμείς! Όσο καλοί είμαστε εμείς θα είναι και εκείνα.

Θεοφανία Παπαθωμά : Το μυστικό της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Μας διδάσκουν και μας δείχνουν τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι. Όσο πιο αγαπημένο είναι το ζευγάρι τόσο πιο ήρεμα και όμορφα είναι. Άρα έχουμε μία επιπλέον υποχρέωση να διατηρούμε αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας. Οφείλουμε να δώσουμε σε αυτό τον κόσμο όμορφα και υγιή παιδιά για να τον κάνουν καλύτερο! Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν μέσα στην υψηλή ενέργεια της αγάπης των γονιών τους!

 

 

Close