Θρήνος για την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Θρήνος για την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς έφυγε από την ζωή ο επί 27 χρόνια σύντροφος της Πύρρος Αναγνωστόπουλος.

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, αφού ο επί 27 χρόνια σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος έφυγε από τη ζωή. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο ανιψιός του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός του μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook.

Η Είδηση του θανάτου του

«Όλα ωραία μόνο που κάνανε κόντρες για το ποιος? θα φύγει πρώτος για το μακρινό ταξίδι!! και μαντέψτε ……….. μόλις κέρδισε ο Αγαπημένος μου θείος ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ανιψιός του Πύρρου Αναγνωστόπουλου ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι συντετριμμένη και περιστοιχίζεται από τους αγαπημένους της φίλους.

News