Το ξέσπασμα της Αννούλας Φλωρινιώτη:  Ο πρώην σύζυγός μου πήρε πίσω όλα του τα δώρα, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα

Η Αννούλα Φλωρινιώτη παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα  . Η κόρη του αγαπημένου  Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε για τον χωρισμό της,  για την σχέση με τον πατέρα της αλλά και για την κίνηση του πρώην συζύγου της να της ζητήσει  όλα τα δώρα που της είχε πάρει πίσω ακόμη και την  θερμοκουβέρτα

Είχαμε ορίσει δύο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Δεν θα σου πω ποιος ζήτησε να χωρίσουμε, φαίνεται νομίζω αυτό. Έπρεπε να είχα χωρίσει πάρα πολύ καιρό πριν. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν όλα μέλι-γάλα, ήταν ο ιδανικός άντρας, έτσι όπως εμφανίζονται πάντα στην αρχή. Δεν έγινε κάτι σοβαρό τώρα στο τέλος, απλά είχα φτάσει στο αμήν» δήλωσε για τον χωρισμό της η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω ανακουφισμένη, λες και με είχε πλακώσει μία πολυκατοικία».

Δείτε επίσης : Ηλίας Ψινάκης : Δεν τον χώνευα τον πατέρα μου Σιχαινόμουν τους συγγενείς μου

Το ξέσπασμα της Αννούλας Φλωρινιώτη:  Ο πρώην σύζυγός μου πήρε πίσω όλα του τα δώρα, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα

 

«Την τελευταία φορά που χωρίσαμε, το πήρε απόφαση, δεν με απείλησε όπως άλλες φορές. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα δώρα του πίσω, το μονόπετρο που μου πήρε. Μου είπε ότι του πήρα και τη θερμοκουβέρτα και τη ζήτησε πίσω» αποκάλυψε μεταξύ άλλον για τον πρώην σύντροφό της η Αννούλα Φλωρινιώτη. «Δε φοβάμαι γενικά, απλά στεναχωριέμαι για τους γονείς μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης : Μάρα Δαρμουσλή : Το μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες  Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δέκα μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πατέρας της δήλωσε πως  στεναχωρήθηκε αρκετά για όσα έγιναν και πως  ίσως οι δυο πλευρές χρειάζεται κάποια στιγμή να επανεξετάσουν το θέμα.

 

Close