Ηλίας Ψινάκης : Δεν τον χώνευα τον πατέρα μου – Σιχαινόμουν τους συγγενείς μου

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για το διαζύγιο των γονιών του και τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του.

Ο Ηλίας Ψινάκης άνοιξε τις πόρτες του “Γηροκομείου”, του νέου viral πρότζετ του που ξεκίνησε από το YouTube και προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Βλέποντας φωτογραφίες της οικογένειάς του και με το αφοπλιστικό του χιούμορ, ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως γεννήθηκε στα μέσα του περασμένου αιώνα  ενώ μιλώντας για τον πατέρα του ανέφερε ότι δεν είχε καλή σχέση μαζί του.

Δείτε επίσης :  Μάρα Δαρμουσλή : Το μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δέκα μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Ηλίας Ψινάκης : Δεν τον χώνευα τον πατέρα μου – Σιχαινόμουν τους συγγενείς μου

“Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε ένα εργοστάσιο που το έλεγαν ΗΛΚΑ (Ηλεκτρικαί Κατασκευαί). Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά. Οπότε εγώ γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με έξυπνους και πολύ μορφωμένους από την μεριά της μαμάς μου και πάρα πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου, με βιομήχανους κλπ που τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια, ότι δεν περνούσαν καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας σε άλλο σημείο πως ο πατέρας του ήταν αυταρχικός.

“Ήταν έξυπνος άνθρωπος και απαιτούσε από τους άλλους να γίνουν σαν κι αυτόν” και πρόσθεσε πως “μία φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω ‘ρε, μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα, είναι σαν να πεθάνεις δύο φορές’ […] Και τότε αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι γιατί όλοι οι επιτυχημένοι τότε, ήταν δυστυχισμένοι. Αν πετύχω, θα είμαι σαν κι αυτούς; Θα έχω φάει τη ζωή μου για να πετύχω κάτι, αν το πετύχω και θα είμαι χάλια; Όχι αγάπη μου! Θα κάνω ό,τι μου κάνει κέφι”.

Δείτε επίσης  : Σίσσυ Χρηστίδου : Η μάχη για να κρατήσει τα παιδιά  Τι ζητά ο Μαραντίνης

Ηλίας Ψινάκης : Δεν τον χώνευα τον πατέρα μου – Σιχαινόμουν τους συγγενείς μου

Με όλη την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει δήλωσε πως “σιχαινόμουν τους συγγενείς”, εξηγώντας πως “είχαμε ένα πολύ μεγάλο σπίτι και φέρνανε όλοι οι συγγενείς τα παιδιά τους για να παίζουμε. Και αυτό ήταν τρελό γλείψιμο και πολύ σιχαμένο και το καταλάβαινα από μικρός. Εκεί πήρα και μερικά μαθήματα γιατί όταν χώρισε η μαμά μου με τον μπαμπά μου επειδή ο μπαμπάς μου είχε τα λεφτά ακόμα και οι συγγενείς της μητέρας μου πήγαν υπέρ του μπαμπά μου στα δικαστήρια που σφαχτήκανε. Και από τότε επέλεξα να έχω μόνο τους φίλους μου ή τους συγγενείς που τυχαίνει να τους επέλεγα και πάλι σαν φίλους μου, που είναι ελάχιστοι.

Δείτε επίσης : Αλέκος Συσσοβίτης : Ένα βήμα από τον θάνατο ο ηθοποιός  Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Ηλίας Ψινάκης : Δεν τον χώνευα τον πατέρα μου – Σιχαινόμουν τους συγγενείς μου

Εγώ αποφάσισα να μείνω με τη μητέρα μου, οπότε και ο αδερφός μου έκανε το ίδιο που ήταν μικρότερος. Αυτό δεν το κατάπιε ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν πάρα πολύ αυταρχικός, αλλά είχε δίκιο εκ των υστέρων. Εγώ δεν τον χώνευα, μου έσπαγε τα νεύρα, με ήθελε ρομπότ. Μού έλεγε ας πούμε ‘μην δέχεσαι συμβουλές, γιατί είναι τσάμπα και σε μπερδεύει. Όταν σου λένε να σου δώσουν μια συμβουλή θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια’. Αυτό ξέχασε ότι μου το είπε και μία μέρα μου λέει να σου δώσω μια συμβουλή και του λέω ‘δώσε μου 10.000 δολάρια και δώστη μου’ και μου κόβει ένα τσεκ και μου τη δίνει”.

Close