Το πρόβλημα υγείας της Meghan Markle που δεν γνώριζε κανείς!

Εδώ και ένα διάστημα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλπ, έχουν μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά, όπου και συνεχίζουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο καιρό ζούσαν στο παλάτι, αντιμετώπισαν πολύ κατακραυγή για τις πράξεις τους, και ειδικά η Μέγκαν Μάρκλ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν στο στόχαστρο πολλών κακόφημων σχολίων.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε όμως μέχρι και σήμερα, είναι πως η ίδια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας άγνωστο προς τον βρετανικό λαό.

Δημοσιεύματα του Us Weekly μεταφέρουν πως όσο η Meghan και ο Harry ήταν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η δούκισσα του Sussex αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα υγείας, ίσως πιο ψυχολογικό θα λέγαμε.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η Meghan πάθαινε κρίσεις πανικού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να βγει έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλο αυτό το προκάλεσε η αρνητικότητα των βρετανικών tabloids προς το πρόσωπό της, σε καθετί που έκανε. Μάλιστα πολλά γραφόταν για εκείνη με τρομερούς χαρακτηρισμούς χωρίς κανέναν απολύτως λόγο πολλές φορές.

Το τελευταίο διάστημα και προτού πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν η κατάσταση της Meghan επιδεινώθηκε, με τη δούκισσα του Sussex να μη θέλει να βγει καν από το σπίτι, προκειμένου να μην κάνει κάτι που θα τραβούσε την προσοχή και θα έδινε ακόμη πιο αρνητική χροιά στο όλο θέμα της με τους δημοσιογράφους.

Άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν πως ένιωθε παγιδευμένη και κλειστοφοβική και όλο αυτό το στρες και το άγχος, της δημιουργούσε κρίσεις πανικού.

Close