Τούνη – Αλεξάνδρου: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; – Αυτό είναι το σχόλιο που τους πρόδωσε

Τούνη – Αλεξάνδρου: Οι γνωστοί celebreties Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά το ευχάριστο γεγονός όπου αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη πως είναι έγκυος, έρχεται και ένα άλλο νέο στην φόρα. Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Αυτό είναι το σχόλιο που τους πρόδωσε.

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η γνωστή Influencer αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης μπαίνει φυλακή και σώζει Άννα και Ευτυχία;

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να κρατάει το θετικό τεστ της εγκυμοσύνης και γνωστοποίησε πως βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κυήσεως της.

Ιωάννα Τούνη: Εκνευρισμένη η γνωστή influencer που την ρωτούν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοί φεύγουν απο την ζωή στον β’ κύκλο

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της κολλητής της φίλης, αφού, όπως είπε, ήταν μαζί της την στιγμή που το έμαθε.

Τούνη – Αλεξάνδρου: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; – Αυτό είναι το σχόλιο που τους πρόδωσε

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα εναντιώνεται με την Μυρτάλη

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, μάλιστα με κάποια σχόλια που έκανε η ίδια κάτω από την ανάρτησή της, πυροδότησε χωρίς να το θέλει φήμες περί γάμου του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε με emojis γαμπρού και νύφης στην ανάρτηση και οι followers της έσπευσαν να ρωτήσουν αν το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Close