Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρίνα-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς η Μαρίνα εναντιώνεται με την Μυρτάλη.

Κανόνισε Μυρτάλη να γίνεις σαν την Αρετή…

Ένας γερός καβγάς, ανάμεσα σε Μαρίνα και Μυρτάλη, θα ξεσπάσει σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Το φιλί της Μυρτάλης στον Αλέξη θα βάλει φωτιά στη σχέση της με την κολλητή φίλη της, την Μαρίνα. Η τελευταία, όπως έχουμε δει, είναι η πλέον έμπιστη φίλη της Μυρτάλης αφού γνωρίζει τα πάντα γι’ αυτήν. Είναι η μόνη εκτός της Μαργαρίτας που γνωρίζει τι έχει υποστεί στο παρελθόν η Μυρτάλη από τον Αλέξη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μιλά στον Κουράκο

Όταν η Μαρίνα μάθει για το φιλί της Μυρτάλης στον Αλέξη θα γίνει έξαλλη και θα προσπαθήσει να ταρακουνήσει τη φίλη της θεωρώντας την κίνηση της αυτή πολύ επιπόλαια. «Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», θα δούμε να της λέει χαρακτηριστικά η Μαρίνα.

H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αγοράζει νέο ελαιοτριβείο

Η Μυρτάλη προσπαθεί να καθησυχάσει τη φίλη της λέγοντας την πως ήταν κάτι που της βγήκε εκείνη τη στιγμή ενώ παράλληλα της τονίζει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί. Της υπενθυμίζει μάλιστα ότι το τελευταίο καιρό έβλεπε συνεχώς τον Αλέξη στον ύπνο της και μάλιστα ερωτικά.

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης ξεκινά για την Μαρίνα

Δείτε ακόμη H Γη της Eλιάς: Η Αλκμήνη παρατάει την Μυρτάλη και έρχεται η καταστροφή!

Σύμφωνα με το Youfly.com, τα λεγόμενα της Μυρτάλης βάζουν σε ανησυχία τη Μαρίνα η οποία βλέπει μπροστά της μια άλλη Μυρτάλη την οποία πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close