Τζόυς Ευείδη : Θα τρέχω όποια στιγμή μου το ζητήσει η Νένα Χρονοπούλου

Η Νένα Χρονοπούλου βρέθηκε  στο θέατρο Βέμπο για την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της. Μαζί της ήταν και η αγαπημένη ηθοποιός  Τζόυς Ευείδη.

Η ηθοποιός μίλησε  με μεγάλο σεβασμό για το έργο της συναδέλφου της κατά του παιδικού εκφοβισμού και της κακοποίησης, επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει κρατική μέριμνα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε επίσης : Άγγιγμα ψυχής : Ο έρωτας του αρχιμανδρίτη με την φοιτήτρια και οι δηλώσεις του μακαριστού Χριστόδουλου πριν την προβολή της σειράς

Τζόυς Ευείδη : Θα τρέχω όποια στιγμή μου το ζητήσει η Νένα Χρονοπούλου

«Δίπλα σε αυτό το γενναίο και σπουδαίο κορίτσι θα τρέχω όποια στιγμή μου το ζητήσει, γιατί πιστεύω ότι κάνει ένα πάρα πολύ σπουδαίο έργο. Θα έπρεπε να είναι κρατικό έργο», είπε  η Τζόυς Ευείδη.

Δείτε επίσης : Ευρυδίκη Βαλαβάνη : Ερωτευμένη ξανά  Με ποιον είναι ζευγάρι μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Και  στη συνέχει η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Η διαφορετικότητα δεν είναι επιλογή. Χαιρόμαστε που σήμερα εδώ στο θέατρο Βέμπο φιλοξενείται η παρουσίαση. Είναι παιδικές διδακτικές ιστορίες κατά του bullying πάσης φύσεως».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

 

Close