Βαλέρια Κουρούπη : Ήμασταν χωρίς εισόδημα –  Ζούσαμε με δανεικά από συνταξιούχους γονείς

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» για  την πορεία της στον χώρο αλλά και για την σχέση με τον πρώην σύντροφό της.

Για το εκείνες και εγώ

Η Βαλέρια Κουρούπη απαντά: «Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε αυτή τη χώρα είναι να σου προτείνουν συνεχώς το ίδιο, όταν κάνεις κάτι επιτυχημένο με το οποίο ταυτίζεσαι. Εγώ έκανα την αντίστασή μου σε αυτό, γιατί ήθελα να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα, και είπα όχι στους ρόλους που έμοιαζαν πολύ».

Οι δύσκολες στιγμές της ζωής της

Ήρθε ο Covid, είμαστε καλλιτέχνες και το πρώτο 8μηνο δεν παίρναμε ούτε τα 500 ευρώ. Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι αν βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό», ενώ προσθέτει: «Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στον δρόμο, όταν έχεις ένα παιδί και είστε μαζί 20 χρόνια».

Δείτε επίσης : Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδου: Ποιος της έκλεψε την καρδιά

Βαλέρια Κουρούπη : Ήμασταν χωρίς εισόδημα – Ζούσαμε με δανεικά από συνταξιούχους γονείς

Το  «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και τα νούμερα της τηλεθεάσης

«Με αφορά πολύ η ανταπόκριση της σειράς και, αν τα νούμερα εκφράζουν την ανταπόκριση του κόσμου, τότε πρέπει να μας ενδιαφέρουν». Τέλος, όσον αφορά τους influencers που περνούν με τον καιρό στην υποκριτική, σχολιάζει: «Δε νομίζω ότι ποτέ έχει φέρει νούμερα τηλεθέασης ή εισιτήρια άνθρωπος, επειδή έχει πολλούς followers».

Δείτε επίσης :Σοφία Χατζηπαντελή : Η νέα πρόταση βόμβα για το μοντέλο

 

 

Close