Σοφία Χατζηπαντελή : Η νέα πρόταση βόμβα  για το μοντέλο

Νέα πρόταση απο μεγάλο κανάλι για την Σοφία Χατζηπαντελή. Θα πει άραγε το μεγάλο ναι ; 

Η Σοφία Χατζηπαντελή φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στην ελληνική τηλεόραση, και αυτό έγινε σαφές από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο GNTM, αφού το twitter της αφιέρωσε σχεδόν όλο του το περιεχόμενο στο hashtag του σόου μόδας και οι τηλεοπτικές εκπομπές αρκετό από το χρόνο τους. Λογικό, λοιπόν, είναι πολλά κανάλια να θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους για κάποιο από τα επόμενα project που ετοιμάζουν.

Σοφία Χατζηπαντελή : Η νέα πρόταση βόμβα για το μοντέλο

Ένα κανάλι, όμως, είναι αυτό που πρόλαβε και της έκανε ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση την οποία εάν την αποδεχτεί θα είναι μια πραγματική τηλεοπτική βόμβα. Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ είχαν πολύ καλά αντανακλαστικά και προσέγγισαν ήδη την Σοφία Χατζηπαντελή για το νέο τους εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το My style rocks.

Σοφία Χατζηπαντελή : Η νέα πρόταση βόμβα για το μοντέλο

Το ενδεχόμενο να πει το «ναι» και να είναι εκείνη που θα καθίσει σε μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, θεωρείται «γκολ από τα αποδυτήρια» σύμφωνα με το youfly.com , αφού και φρέσκο «αέρα» θα δώσει στο σόου και την προσοχή όλων θα συγκεντρώσει λόγω της μεγάλης της δημοφιλίας.

 

Close