Βέφα Αλεξιάδου για Ελένη Μενεγάκη: Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα

Όλοι θυμόμαστε την Βέφα Αλεξιάδου ,την μαγείρισσά της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί πλεον να απουσιάζει από τις μαγειρικές εκπομπές αλλά  είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν γράψει ιστορία στην τηλεόραση.

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις πολυάριθμες εκπομπές κουζίνας, αλλά και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη, διότι άφησα πίσω μου μία μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν. Έπεισα στην Ελληνίδα νοικοκυρά πως πρέπει να μαγειρεύει σωστά, τι να προσέχει στην κουζίνα και γενικότερα έδωσα συμβουλές από όλους. Νομίζω πως πιο σημαντικές ήταν οι οδηγίες που έδινα στις Ελληνίδες, παρά οι ίδιες οι συνταγές», είπε η γνωστή μαγείρισσα.

Δειτε επίσης : Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το δίπλωμα οδήγησης της  Αγνώριστη στη Φωτογραφία

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, η Βέφα Αλεξιάδου εξέφρασε την πικρία της σύμφωνα με το alter-info.gr : «Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση».

 

Close