Βέφα Αλεξιάδου : Μανούλες κουράγιο, όπως η Παναγιά

Η Βέφα Αλεξιάδου δίνει κουράγιο στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη: «Σας νιώθω,σας αγαπώ»

Η Βέφα Αλεξιάδου η οποία «έχασε» δύο κόρες, έστειλε ένα μήνυμα παρηγοριάς στις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη.

Να σας θυμίσουμε ότι η μαγείρισσα έχασε την Αλεξία της από ανακοπή καρδιάς και είχε ακολουθήσει τα βήματά της και μετά από λίγους μήνες έχασε και την κόρη της Άντζελα μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σύμφωνα με το gossip-tv.gr .

Σήμερα, 3 Μαρτίου, η Βέφα Αλεξιάδου έστειλε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το δικό της μήνυμα παρηγοριάς στις μανάδες που θρηνούν που «έχασαν» τα παιδιά τους στα Τέμπη.

Δείτε επίσης : Άρια Καλύβα : Αυτός είναι ο δημοσιογράφος σύντροφος της

Βέφα Αλεξιάδου : Μανούλες κουράγιο, όπως η Παναγιά

«Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ! όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια!

Δείτε επίσης : Τέμπη – Η Τραγική ιστορία της Ιφιγένειας Μήτσκα-Εντοπίστηκε με σφυγμό μετά τη σύγκρουση

Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! συμμερίζομαι τον πόνο σας ! Σας Αγαπώ! κι εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας».

 

 

Close