Βικτώρια Καρύδα: «Την ημέρα των γενεθλίων μου έκλαιγα από το πρωί…»

Η Βικτώρια Καρύδα γιόρτασε τα γενέθλια της την Τρίτη 4 Αυγούστου  μέσα σε οικογενειακό κλίμα.

Όπως δηλωσε στη  εφημερίδα  «On time» και στη Σάσα Σταμάτη  τα γενέθλια αυτά ήταν τα χειρότερα της ζωής της. Συγκεκριμένα  το μοντέλο είπε:

«Ήταν χάλια τα γενέθλιά μου χωρίς το σύζυγό μου. Έκλαιγα πάνω από τη φωτογραφία μόλις ξύπνησα το πρωί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μαζί μου. Είναι μαζί μου, αλλά δεν τον βλέπω».

Δείτε επίσης:Έκτακτο: Ξέσπασε φωτιά στην Αταλάντη- Κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Οι φίλοι  βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της  στηρίζοντας την  και εκείνη την ήμερα έκοψαν μια τούρτα στην παραλία. Η Βικτώρια Καρύδα  δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του συζύγου της και αυτό που το κάνει πιο δύσκολο είναι ότι τα παιδιά μιλούν συνεχεία  για εκείνον και τον αναζητούν.

Σε δήλωση της η ίδια είπε: «Είναι δύσκολο. Τα παιδιά με ρωτάνε για τον μπαμπά, μου λένε ότι ζωγραφίζανε μαζί και μου δείχνουν φωτογραφίες που έχουν κάνει. Όταν τα βλέπω κλαίω.

Έχω χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 16 ετών και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθουν. Παίρνω δύναμη από τους φίλους μου. Προσπαθώ να πάω μια βόλτα, να κάνω γυμναστική, να πάω για φαγητό για να ξεχνιέμαι. Θέλω να έχω παρέα. Όταν είμαι μόνη μου είναι ότι χειρότερο», σχολιάζει η Βικτώρια Καρύδα.

 

Close