Ζέτα _Δούκα_για _Γιώργο_ Κιμούλη_ Mε έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Ζέτα Δούκα  στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα , ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ σε τη διάρκεια  της θεατρικής σεζόν  είχε υποστεί ψυχολογική  βία.

Όλα όσα είπε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Δείτε ακόμη Χάρης Σώζος : Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…

Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, είχε πολύ λίγο κοσμό εκει,έστειλε έναν συνάδελφο μου και φίλο μου να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως θιασάρχης και επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

Αρρώστησα με πυρετό πάνω από 41 , ζήτησα να έχω ένα ποτήρι με νερό. Και αυτός το έπαιρνε.

Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής. Με πήγανε οι ανθρώποι στο σπίτι. Ανέβασα πολύ πίεση.

Γέμισα σπυριά για ενάμιση χρόνο.

Υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες για αυτά που καταθέτω.

Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη».

Οι συνεργάτες της εκπομπής πάγωσαν στο άκουσμα του ονόματος και η Ζέτα Δούκα συνέχισε λέγοντας:

«Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας.

Δεν μπορώ να μιλήσω…

Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά.

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια».

 

 

Δείτε ακόμη Στο νοσοκομείο 8χρονη με αλλεργικό σοκ: Κρίσιμες ώρες για το παιδί

Close