12 διαφορετικά σχήματα νυχιών που μπορείτε να δοκιμάσετε

Υπάρχουν τόσο πολλά και διαφορετικά σχήματα νυχιών που μπορείτε να κάνετε. Λογικά θα γνωρίζετε μόνο τα στρογγυλά, τα οβάλ, τα τετράγωνα, και τα τετράγωνο οβάλ σχήματα νυχιών. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε διαφορετικά σχήματα νυχιών που μπορείτε να δοκομάσετε!

Τα διαφορετικά σχήματα νυχιών επιδρούν διαφορετικά στα χέρια και τα νύχια μας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να διαμορφώσετε τέλεια νύχια και να επιστήσετε την προσοχή κάποιου στα όμορφα χέρια σας, με σχήματα νυχιών που δεν γνώριζατε οτι υπήρχαν πριν. Έτσι, όταν θα πάτε την επόμενη φορά για μανικιούρ δεν θα έχετε να επιλέξετε μόνο χρώμα νυχιών αλλά ήρθε η ώρα να αποφασίσετε και το σχήμα που θα θέλετε να έχουν τα νύχια σας.

 • Στρογγυλά νύχια

Το  στρογγυλό σχήμα νυχιών είναι ένα από τα καλύτερα είδη ακρυλικών νυχιών και είναι ιδανικό για κοντά νύχια. Έχει πολλά οφέλη, όπως οτι αντέχει αρκετά. Τα λεία και στρογγυλά νύχια δεν σπάνε εύκολα, οπότε είναι ιδανικά για όσες έχουν αδύναμα νύχια και θέλουν να τα κρατήσουν κοντά.

schimata-nichia1_

Δείτε ακόμη: Ιδέες για τα πιο γιορτινά νύχια

 • Τετράγωνο Οβάλ (Squoval):

Αυτό το σχήμα νυχιών είναι κατάλληλο για όλες και θεωρείται ότι είναι το πιο καθολικά ομαλό και κολακευτικό σχήμα νυχιών.

schimata-nichia2_

 • Μπαλλαρίνα (Ballerina)

Το σχήμα μπαλαρίνας νυχιών είναι το καλύτερο για σκληρά και μακριά νύχια για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα

schimata-nichia3_

Δείτε ακόμη: 20 καταπληκτικοί οδηγοί για να κάνετε σχέδια στα νύχια σας

 • Mountain Peak

Είναι ένα ασυνήθιστο και τολμηρό σχήμα για τα νύχια σας. Το σχήμα αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε τεχνητά νύχια, γιατί τα φυσικά νύχια δεν είναι αρκετά ισχυρά ώστε να υποστηρίξουν το βάρος, καθώς οι πλευρές των νυχιών έχουν αφαιρεθεί.

schimata-nichia4_

Δείτε ακόμη: Απίστευτα ιδέες για γυναίκες που έχουν κοντά νύχια!

 • Flare σχήμα

To σχήμα αυτό αποκτάει όλο και περισσότερους οπαδούς, καθώς είναι πλατύ και μπορούν να επιτευχθούν πάνω σε αυτό πολλά σχέδια.

schimata-nichia5_

Έτσι, όταν θα πάτε την επόμενη φορά για μανικιούρ δεν θα έχετε να επιλέξετε μόνο χρώμα νυχιών αλλά ήρθε η ώρα να αποφασίσετε και το σχήμα που θα θέλετε να έχουν τα νύχια σας.

 • lipstick (κραγιόν)

Αυτά είναι κατάλληλα για όσους έχουν λεπτά δάχτυλα και στενά νύχια!

schimata-nichia6_

 • Οβάλ σχήμα

Είναι κομψό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Το οβάλ ταιριάζει σε κάθε νύχι και τα κοντά οβάλ νύχια δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα.

schimata-nichia7_

 • Arrowhead ( μύτη του βέλους) σχήμα

Το σχήμα αυτό λέγετα έτσι καθώ ενός είναι ευθεία κάνουν μια μύτη στο τέλος.

schimata-nichia8_

 • Edge ( μυτερά)

Είναι μακρυά νύχια με μια απότομη γωνία στο τέλος.

schimata-nichia9_

 • Τετράγωνα νύχια

Τα μακριά τετράγωνα νύχια, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους νυχιών.Το σχήμα αυτό φαίνεται καλύτερο σε μεγάλα και μεσαία νύχια, και κάνει τους άλλους σίγουρα να τα προσέξουν.

schimata-nichia10_

 • Stilleto σχήμα

Χρειάζεται πολύ μακριά νύχια για να κάνετε αυτό το σχήμα, και είναι λόγο δύσκολο για τη δουλειά και εύθραυστο αλλά είναι ένας άκρως εντυπωσιακό σχήμα.

schimata-nichia11_

 • Αμυγδαλωτό σχήμα

Το σχήμα αυτό είναι πολύ γνωστό και το προτιμούν πολλές γυναίκες. Αν έχετε λεπτά δάχτυλα αυτό το σχήμα θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τα χέρια σας.

schimata-nichia12_

Close