χτενίσματα_για_νονές_

15 εντυπωσιακά, μοντέρνα, σικ επίσημα χτενίσματα για νονές το 2021 που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Ποιο ήταν το αγαπημένο σου;

Το να γίνεσαι νονά η κουμπάρα είναι μεγάλη τιμή. Οι γυναίκες που γίνονται νονές βάφονται και χτενίζονται ακριβώς σαν την μητέρα. Μπορούμε να πούμε ότι η νονά έχει μεγαλύτερη τιμητική αξία την ημέρα του μυστηρίου ακόμη και από την ίδια την μητέρα.

Έτσι όταν γίνεσαι νονά θέλεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση. Μακιγιάζ ντύσιμο αλλά και χτένισμα στην εντέλεια. Κι επειδή η νονά δεν μπορεί να πάει με απλά χτενίσματα, σίγουρα οι επιλογές που έχεις είναι αβάν γκαρντ.

Δείτε ακόμα Ανάλαφρα χτενίσματα για τον Ιούλιο του 2021

Αν λοιπόν το 2021 είχες την τιμή να δεχτείς πρόταση για να γίνεις νονά σίγουρα έχεις ξεκινήσει ήδη να ψάχνεις ιδέες για το χτένισμα που θα μπορούσες να επιλέξεις. Αποφασίσαμε να στο κάνουμε πιο εύκολο και να συγκεντρώσουμε για εσένα πολύ όμορφες ιδέες για χτενίσματα.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά, για μακριά μαλλιά ή για μεσαίου μεγέθους μαλλιά. Πιο σικ χτενίσματα αλλά και πιο νεανικά για τις κοπέλες που μπορεί να γίνονται νονές όμως είναι ακόμη πολύ νέες. Χτενίσματα που σίγουρα ταιριάζουν σε όλες. Διαβάστε παρακάτω: 

Ίσια μαλλιά με όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και φράντζα

Το παρακάτω χτένισμα είναι ένα σικ χτένισμα που ταιριάζει ιδιαίτερα στις γυναίκες από 30 ετών και πάνω. Ολόισια μαλλιά με φράντζα στο πλάι κολλημένη πάνω στο κεφάλι σου και όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σε κάνει να δείχνεις εντυπωσιακή και άκρως σικ.

ίσια_μαλλιά_με_όγκο_στο_πίσω_μέρος_του_κεφαλιού_

Vintage χτένισμα με χαλαρές μπούκλες σε καρέ μαλλιά

Αν έχεις καρέ μαλλιά θα έχεις διαπιστώσει ότι οι επιλογές σου στα χτενίσματα δεν είναι τόσες πολλές. Έτσι μπορείς αν γίνεις νονά φέτος, να διαλέξεις χαλαρές μπούκλες οι οποίες θα είναι πολύ στιλιζαρισμένες. Έτσι θα είναι μοντέρνες αλλά και σικ. Η φράντζα είναι η απόλυτη τάση στα χτενίσματα φέτος. 

ανάλαφρες_μπούκλες_σε_καρέ_μαλλιά_για_νονά_

Ψηλός σικ κότσος

Οι ψηλοί κότσοι μπορούν να σε συνοδεύσουν σε οποιαδήποτε περίσταση. Έτσι μπορείς να φτιάξεις έναν ψηλό κότσο με τουφάκια μπροστά. Θα είναι ένα σικ χτένισμα γι’ αυτήν την ιδιαίτερη μέρα για σένα αλλά και αρκετά ανάλαφρο αν το Καλοκαίρι ζεσταίνεσαι πολύ και έχεις μακριά μαλλιά.

ψηλός_κότσος_για_νονά_

Πλεξούδες με λουλούδια στα μαλλιά

Το να γίνεσαι νονά βγάζει μία αθωότητα διότι η βάφτιση έχει να κάνει με μικρά παιδιά. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις περίτεχνες πλεξούδες στα μαλλιά και να τις αναδείξεις με μερικά λευκά άνθη. Δεν θα το μετανιώσεις ειδικά αν είσαι από 30 ετών και κάτω.

πλεξούδες_με_λουλούδια_για_νονά_

Κυματιστά μαλλιά

Τα κυματιστά μαλλιά είναι βγαλμένα από άλλη εποχή. Ένα vintage χτένισμα που σίγουρα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Τους δίνει κύρος και φινέτσα και δε θα μπορούσαμε να μην το επιλέξουμε για το σημερινό μας αφιέρωμα στα χτενίσματα για νονές.

κυματιστά_μακριά_μαλλιά_

Αλογοουρά με διαμαντάκια

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο οι νονές είναι στην ουσία οι κυρίες επί των τιμών στην Ελλάδα, σε κάθε βάφτιση. Οπότε θέλεις σίγουρα να κάνεις μία εμφάνιση καλόγουστη, μοντέρνα και αβάν γκαρντ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Μπορείς να διαλέξεις μία ponytaile αλογοουρά και να την αναδείξεις με διαμαντάκια.

ponytail_αλογοουρά_με_διαμαντάκια_

Χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά με σικ τσιμπιδάκια

Τα τσιμπιδάκια είναι για ακόμη μία χρονιά στις τάσεις. Μπορείς λοιπόν να τραβήξεις όλα σου τα μαλλιά πίσω και να τα αναδείξεις με χαλαρές μπούκλες. Το περίτεχνο τσιμπιδάκι σου θα είναι σαν κόσμημα στα μαλλιά σου. Το πρόσωπό σου με αυτό το χτένισμα θα φαίνεται ολοκάθαρα και φυσικά τα μαλλιά σου από πίσω θα είναι σκέτη υπερπαραγωγή.

κυματιστά_μαλλιά_με_τσιμπιδάκι_

Στεφάνι από πλεξούδα

Αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την ρομαντική σου πλευρά μπορείς να διαλέξεις και το παρακάτω χτένισμα. Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα και ίσια και σχημάτισε ένα περίτεχνο στεφάνι από πλεξούδα. Είναι ένα ρομαντικό χτένισμα που βγάζει στην επιφάνεια την αθωότητά σου.

πλεξούδα_για_στεφάνι_στα_μαλλιά_

Πεταλούδες στα μαλλιά σαν νεράιδα

Αν σου έγινε η πρόταση να γίνεις νονά σε νεαρή ηλικία ή αν θέλεις να μοιάζεις με την καλή νεράιδα που όλως τυχαίως ήταν και νονά της σταχτοπούτας, τότε το παρακάτω χτένισμα είναι για σένα. Όμορφα ανέμελα καρέ μαλλιά με πεταλούδες για κοσμήματα. Ένα ρομαντικό και παραμυθένιο χτένισμα που το παιδί θα το λατρέψει.

σπαστά_μαλλιά_με_πεταλούδες_στα_μαλλιά_

Μπούκλες σε καρέ μαλλιά

Μπορείς επίσης να αναδείξεις τα καρέ σου μαλλιά με όμορφες μπούκλες. Θα σε κάνουν να δείχνεις σικ και πανέμορφη και φυσικά θα σου δώσουν την φινέτσα που αναζητάς.

μπούκλες_σε_καρέ_μαλλιά_

Δείτε ακόμα Βαπτίζεις; Δες Εκπληκτικά Ντυσίματα για τη Νονά και τη Μαμά Σετ με την Πριγκίπισσα!

χτενίσματα_για_νονές_

Ponytail αλογοουρά

Το σικ βγαίνει μέσα από την απλότητα και η παρακάτω εικόνα μας το δείχνει αυτό. Μπορείς για την πιο ευχάριστη μέρα του χρόνου, να επιλέξεις μία ponytail αλογοουρά. Θα είναι απλά εκπληκτική.

ponytail_αλογοουρά_για_νονές_

Σπαστά vintage καρέ μαλλιά

Μπορείς επίσης να διατηρήσεις τον φυσικό όγκο των μαλλιών σου και να στιλιζάρεις τα μαλλιά σου. Έτσι θα έχεις ένα χτένισμα άκρως σικ και μοντέρνο που θα παραπέμπει σε μία άλλη εποχή.

σπαστά_μαλλιά_σε_καρέ_μαλλιά_ σπαστά_μακριά_μαλλιά_για_νονά_ πλεξούδα_για_χτενίσμα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close