Ανάλαφρα χτενίσματα για τον Ιούλιο του 2021_

Ανάλαφρα  χτενίσματα για κοντά, μεσαίου μεγέθους και μακριά μαλλιά για τον Ιούλιο.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού. Οι θερμοκρασίες έχουν ανεβεί και οι γυναίκες ψάχνουν ανάλαφρα χτενίσματά για  να είναι εντυπωσιακές και όμορφες, ακόμη κι αν οι συνθήκες δεν τις βοηθούν. Φίλη μου ξέρουμε τι περνάς. Το πιστολάκι σε κάνει και ιδρώνεις οπότε ο ιδρώτας σου χαλάει το μακιγιάζ.

Σε περιόδους καύσωνα που πρέπει να βγεις από το σπίτι, νιώθεις ότι ακόμη και η κίνηση να βρεις ρούχα για να φορέσεις είναι ανυπόφορη. Σίγουρα μερικά πράγματα το Καλοκαίρι δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Μπορείς όμως να βρεις ανάλαφρα χτενίσματα για σένα.

Δείτε ακόμα Χωρίστρα στο πλάι: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

Ανάλαφρα Χτενίσματα που είτε δε θα απαιτούν πολύ κόπο για να γίνουν και θα σε δείχνουν όμορφη και εντυπωσιακή, είτε θα είναι σε θέση να διατηρηθούν περισσότερες μέρες και να σε κρατήσουν δροσερή και σικ όλη την μέρα. Τέτοια ανάλαφρα χτενίσματα βρήκαμε για εσάς σήμερα. Χτενίσματα για μακριά, μεσαίου μεγέθους και κοντά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ανάλαφρο ανδρόγυνο χτένισμα σε ίσια μαλλιά

Τίποτα πιο εύκολο και ανάλαφρο από ένα ανδρόγυνο κούρεμα. Αυτό το κούρεμα, κάνει το στιλ σου άκρως καλοκαιρινό χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Έτσι, αν έχεις σκοπό να κάνεις μία αλλαγή σε προτρέπουμε να το δοκιμάσεις. Φυσικά τα ίσια μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το στιλ.

Ανάλαφρα_ ίσια_μαλλιά_για_το_Καλοκαίρι_

Ανάλαφρο Wet look σε μακριά μαλλιά

Είχαμε αναφερθεί και παλιότερα στο wet look. Το wet look είναι ό,τι πιο εύκολο, ανάλαφρο και ότι πιο δροσερό για κάθε γυναίκα όσων αφορά τα χτενίσματα. Η διαδικασία είναι απλή. Λούζεις τα μαλλιά σου και τα αφήνεις για περίπου 5 λεπτά να στεγνώσουν φυσικά αφού πρώτα τα έχεις χτενίσει και τα έχεις στραγγίξει καλά.

Αφού περάσουν τα 5 λεπτά, εφαρμόζεις αφρό στα μαλλιά σου, πιέζοντάς τα με τις παλάμες σου κατά πάνω όσο πιστεύεις ότι χρειάζεται. Τώρα, είτε θα τα αφήσεις έτσι και θα απολαύσεις ένα wet styling που θα σε κρατήσει δροσερή και περιποιημένη για δύο μέρες είτε θα τα στεγνώσεις ελαφρώς με το πιστολάκι και θα πάρεις τα ίδια αποτελέσματα.

Tip: Αν έχεις αφέλειες, είναι σημαντικό να τις ισιώσεις με την πρέσα για να φαίνονται περιποιημένες. Σε αυτήν την περίπτωση καλό θα ήταν να στεγνώσεις ελαφρώς και τα υπόλοιπα μαλλιά σου με το πιστολάκι έτσι ώστε να εναρμονιστούν με τις στεγνές σου αφέλειες.

wet_look_ιδέες_

Ράστα κοτσιδάκια

Τα ράστα είναι ένα χτένισμα που δεν επιλέγουμε εύκολα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον μέχρι πριν μερικά χρόνια. Όμως φαίνεται πως όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τα ράστα κοτσιδάκια για τα μαλλιά τους. Τα ράστα είναι ένα χτένισμα άκρως καλοκαιρινό.

Ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες που μαυρίζουν πολύ, τα ράστα θα σου ταιριάζουν ακόμη περισσότερο. Τα ράστα είναι ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν για ένα χρονικό διάστημα να ξεκουράσουν τα μαλλιά τους από το πιστολάκι και την ισιωτική.

Επίσης τα ράστα δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χτένισμα από σένα. Μία απλή κοτσίδα και είσαι έτοιμη. Τα μειονεκτήματα είναι ότι τις πρώτες μέρες θα νιώθεις το κεφάλι σου πιο βαρύ και ίσως να πονάς και λίγο. Επίσης άλλο ένα μειονέκτημα είναι, ότι στα ράστα συμβαίνει το εξής τρομαχτικό.

Δείτε ακόμα Smoky hair: 13 ιδέες για την νέα τάση στα μαλλιά το Καλοκαίρι 2021

Κάθε μέρα η γυναίκα χάνει τρίχες από τα μαλλιά της. Όμως δεν το προσέχουμε διότι είναι απλές τρίχες. Για να δημιουργήσουμε τα ράστα πιάνουμε τις τρίχες από την ρίζα και τις πλέξουμε σε κοτσιδάκι. Όταν λοιπόν η συνηθισμένη σου τρίχα φύγει, θα φύγει μαζί και το υπόλοιπο κοτσιδάκι.

Φυσικά αυτό δεν φαίνεται αντιαισθητικό. Τα κοτσιδάκια είναι τόσα πολλά που ένα λιγότερο δε θα κάνει την διαφορά. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα σοκαριστικό να βλέπεις ολόκληρο κοτσιδάκι να πέφτει, όταν δεν ξέρεις. Τώρα που στο είπαμε όμως δεν χρειάζεται να τρομάξεις.

ράστα_κοτσιδάκια_

Δύο girly πλεξουδάκια

Αν θέλεις ένα χτένισμα που να αντέχει στο κεφάλι σου παραπάνω από μία μέρα, τότε το παρακάτω είναι ιδανικό. Δύο girly και μοντέρνα κλασικά πλεξουδάκια που θα αναδείξουν το πρόσωπό σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο καλοκαιρινή και ανάλαφρη από ποτέ.

πλεξούδες_στα_μαλλιά_

Δύο μικροί κότσοι σε ίσια μαλλιά

Το παρακάτω χτένισμα είναι πολύ απλό και φυσικά πολύ ανάλαφρο. Μπορείς να το προτιμήσεις σε μία επίσημη αλλά και σε μία βραδινή σου έξοδο. Φυσικά για να το φτιάξεις χρειάζεται να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Αν θέλεις όμως να μείνεις απαλλαγμένη από την ισιωτική, προτίμησε να κάνεις κερατίνη.

Η κερατίνη είναι σε θέση να αφαιρέσει τελείως το φριζάρισμα από τα μαλλιά, να τα κάνει να δείχνουν συνεχώς ίσια και να μην χρειάζεται τίποτα παρά μόνο ένα απλό στέγνωμα με πιστολάκι για να έχεις το αποτέλεσμα της παρακάτω εικόνας. Παλιότερα σου είχαμε μιλήσει αναλυτικά για την κερατίνη και για όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

κότσοι_στα_μαλλιά_

Μπαντάνα στα μαλλιά

Φίλη μας μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως στα μαλλιά σου για να είναι όμορφα. Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά και απλά τοποθέτησε μία μοντέρνα μπαντάνα στο κεφάλι σου. Ένα ανάλαφρο χτένισμα ιδανικό για τις διακοπές αλλά και για όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι.

Ανάλαφρα _χτενίσματα _μπαντάνα_στα_μαλλιά_

Ίσια μαλλιά σε αυστηρό καρέ με ασύμμετρες αφέλειες

Η παρακάτω πρόταση σου δίνει ιδέα και για κούρεμα και για χτένισμα. Αν θέλεις φέτος το Καλοκαίρι να είσαι πιο ανάλαφρη, τότε σίγουρα ένα κούρεμα το χρειάζεσαι. Προτίμησε το αυστηρό σου καρέ με τις ασύμμετρες αφέλειες να είναι ίσιο για πιο σικ και όμορφα αποτελέσματα.

καρέ_με_ασύμμετρες_αφέλειες_

Κορδέλα σε κοντά μαλλιά

Αν έχεις κοντά μαλλιά μπορείς να τα ισιώσεις και να γυρίσεις λίγο τις άκρες τους για έξτρα στιλ. Μία κορδέλα στα μαλλιά θα σε κάνει να δείχνεις πιο vintage χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερος κόπος από σένα για το χτένισμά σου.

Ανάλαφρα _χτενίσματα _κοντό_κούρεμα_

Δείτε ακόμα 2021: Ιδέες για νεανικά χτενίσματα με κοτσίδες κοτσιδάκια

κοτσιδάκια_στα_μαλλιά_

Τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά μαλλιά κάτω

Ένα υπέροχο ανάλαφρο χτένισμα που δεν θέλει πολύ κόπο από σένα και μπορεί να σε συντροφεύσει σε μία επίσημη αλλά και σε μία πιο casual περίσταση. Άφησε δύο τσουλουφάκια μπροστά που είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα φετινά καλοκαιρινά χτενίσματα και θα είσαι έτοιμη.

Ανάλαφρα _χτενίσματα_ μισά_πάνω_μισά_κάτω_

Πλεξούδες στα μαλλιά

Οι πλεξούδες θα είναι ένα ανάλαφρο , νεανικό, μοντέρνο, σικ και ρομαντικό χτένισμα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μην φοβηθείς να παίξεις μαζί τους και να αναδείξεις το στιλ σου φτιάχνοντας πλεξούδες. Κι αν δεν είσαι τόσο καλή με τις πλεξούδες δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Έχουμε για σένα απλές οδηγίες για συμβουλές για υπέροχες πλεξούδες.

πλεξούδες_στα_μαλλιά_

Δείτε ακόμα Αυτό είναι το πιο must γυναικείο κούρεμα για το 2021

κοντά_μαλλιά_

Φούξια τουφάκια στα μαλλιά

Χτένισμα που μπορεί να θεωρηθεί και μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου. Αν θέλεις να πειραματιστείς και να έρθεις σε επαφή με την εξτρίμ πλευρά των μαλλιών σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα πολύ όμορφο και φωτεινό φούξια φέτος το Καλοκαίρι.

φούξια_μαλλιά_ μπούκλες_με_κότσο_

Χαλαρός  ανάλαφρος κότσος

Ένας χαλαρός ανάλαφρος κότσος είναι το νο1 χτένισμα τόσο για την παραλία όσο και για τις βόλτες σου το Καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται πολύ περιποίηση και σίγουρα μπορείς να το χαρείς όπου κι αν βρίσκεσαι.

κότσος_στα_μαλλιά_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close