15 μοντέρνα σύνολα σε μπεζ και λευκό για τον Αύγουστο του 2021_

Αυτά είναι τα 15 πιο μοντέρνα σύνολα σε μπεζ και λευκό χρώμα για τον Αύγουστο του 2021.

Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και παραμένει παρόλα αυτά ο αγαπημένος των περισσότερων ανθρώπων στην Ελλάδα. Τον Αύγουστο γιορτάζουμε τον δεκαπενταύγουστο και είναι ο μήνας που οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε την άδειά μας και πηγαίνουμε διακοπές.

Όλο τον χρόνο ενδιαφερόμαστε για τα ρούχα και την εμφάνισή μας και το Καλοκαίρι, που οι βόλτες μας γίνονται περισσότερες, επιμελούμαστε και περισσότερο το στιλ μας. Ειδικά τον Αύγουστο όμως, θέλουμε μία ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας, αφού θέλουμε στις διακοπές να κλέψουμε τις εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα 10 καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ που μπορεί να καταστρέψουν μία εμφάνιση

Δύο πολύ όμορφα, καλοκαιρινά και safe χρώματα για κάθε γυναίκα είναι το λευκό και το μπεζ. Αν συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργούν υπέροχα συνολάκια που θα αναδείξουν κάθε εμφάνιση και μπορούν να υιοθετηθούν σε κάθε περίσταση. Δείτε τις δικές μας ιδέες σε λευκό και μπεζ. Διαβάστε παρακάτω: 

Λευκό φόρεμα με μπεζ παπούτσια και αξεσουάρ

Αν επιλέξεις για τις διακοπές σου ή και την καθημερινότητά σου στην πόλη ένα λευκό φόρεμα, μπορεί αν το συνδυάσεις με λευκά παπούτσια να βγει υπερβολικό. Το λευκό είναι ένα υπέροχο χρώμα για το Καλοκαίρι αφού σε φωτίζει και σου αναδεικνύει το μαύρισμα. Παρόλα αυτά αν συνδυάσεις το λευκό σου φόρεμα με μπεζ παπούτσια η εικόνα σου θα απογειωθεί.

λευκό φόρεμα_με_μπεζ_παπούτσια_

@fiammettaciconga

Λευκό τοπ με μπεζ μάξι εφαρμοστή φούστα

Το παρακάτω σύνολο μπορείς να το υιοθετήσεις στις διακοπές σου ή και σε μία επίσημη περίσταση στην πόλη σου. Στις διακοπές σίγουρα θα δείχνεις εκθαμβωτική με αυτά τα ρούχα. Ένα λευκό τοπ, άκρως καλοκαιρινό και μία εφαρμοστή σικ μάξι φούστα που θα αναδείξουν την φινέτσα αλλά και την νεανικότητά σου.

λευκό_τοπ_με_μπεζ_μάξι_φούστα_

@selynyagcioglu

Μπεζ τοπ με λευκό σορτσάκι και λευκή ζακέτα

Το παρακάτω σύνολο είναι μοναδικό για τις διακοπές, διότι στα νησιά και στην εξοχή το βράδυ οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά και μία ζακέτα είναι πάντα χρήσιμη. Επίσης είναι και μία φοβερή ιδέα για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο που θα την ζήσουμε τέλη Αυγούστου.

μπεζ_τοπ_με_λευκό-σορτσάκι_και_λευκή_ζακέτα_

@stepofstyle

Λευκό τοπ, λευκό παντελόνι και μπεζ πανωφόρι

Ναι φίλες μου, δεν πρέπει να ξεχάσετε το πανωφόρι σας στις διακοπές διότι ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστεί. Αν λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε δύο λευκά ρούχα για την βραδινή σας έξοδο, τότε μπορείτε να σπάσετε την μονοτονία με ένα μπεζ σικάτο πανωφόρι. Ιδανικό και για τις τελευταίες νύχτες του Καλοκαιριού στην πόλη, αν μένετε σε επαρχία.

λευκό_τοπ_με_λευκό_παντελόνι_και_μπεζ_ζακέτα_

@stepofstyle

Λευκή πουκαμίσα και μπεζ κοτλέ φούστα

Τα βράδια στο νησί ή στην εξοχή μπορεί να θες να συνδυάσεις μία αέρινη πουκαμίσα σε λευκό χρώμα και μία μπεζ κοτλέ φούστα. Εμείς είμαστε μαζί σου. Ένα vintage ντύσιμο που έρχεται και πάλι στην μόδα και μπορεί να σε συντροφεύσει σε οποιαδήποτε περίσταση. Μία καφέ δερμάτινη ζώνη θα απογειώσει το outfit.

λευκή_πουκαμίσα_με_μπεζ_κοτλέ φούστα_

@anouchkagauthier

Σκούρα μπεζ πουκαμίσα με λευκό σορτσάκι

Τον Αύγουστο η ανεμελιά των διακοπών μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε πιο αέρινες. Έτσι οι αέρινες πουκαμίσες, οι αέρινες παντελόνες και φούστες, είναι τάση. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις μία αέρινη πουκαμίσα σε σκούρο μπεζ χρώμα με ένα λευκό σικάτο σορτσάκι.

μπεζ πουκαμίσα_με_λευκό_σορτσάκι_

@carodaur

Μπεζ μπλουζάκι με λευκό σορτσάκι

Φυσικά στις διακοπές δεν θα βρισκόμαστε συνέχεια σε ένα μπαρ ή σε ένα εστιατόριο. Θα χρειαστεί να κάνουμε και πολλές βόλτες στο νησί έτσι ώστε να το εξερευνήσουμε. Φυσικά εκτός από διακοπές σε νησιά είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς θα επισκεφθείτε το εξοχικό σας ή κάποιο camping.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ψάχνεις κάτι casual, άνετο αλλά και στιλάτο και νομίζουμε ότι η παρακάτω ιδέα θα σας αρέσει πολύ. Ένα casual μπλουζάκι με ένα casual λευκό σορτσάκι έρχεται να συνδυάσει το μπεζ και το λευκό με τον πιο μοντέρνο και άνετο τρόπο.

μπεζ_τοπ_με_λευκό_σορτσάκι_για_τον_Αύγουστο_

@carodaur

Λευκό τοπ με μπεζ παντελόνι

Κι αν θέλεις να δημιουργήσεις μία σ3ξυ και ταυτόχρονα σικ εμφάνιση, τότε η παρακάτω εικόνα θα σε βοηθήσει να την πετύχεις. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Ένα λευκό τοπ σε συνδυασμό με ένα σικ μπεζ παντελόνι θα αναδείξουν το μαύρισμα και τον σωματότυπο σου.

λευκό τοπ_με_μπεζ_παντελόνι_

Photo via: Pinterest

Μπεζ μπλούζα με λευκό παντελόνι και καφέ δερμάτινη ζώνη

Άλλη μία ιδέα για μία casual εμφάνιση με φανερό το ανδρόγυνο look. Μία μπεζ μπλούζα σε αυστηρό κόψιμο με ένα λευκό παντελόνι έρχονται να βγάλουν στην επιφάνεια την άγρια πλευρά σου. Η δερμάτινη ζώνη σε καφέ απόχρωση θα απογειώσει το σύνολο.

μπεζ_μπλούζα_με_λευκό_παντελόνι_και_καφέ_δερμάτινη ζώνη_

Photo via: Pinterest

Μπεζ τοπ με σταχτί αποχρώσεις και λευκό παντελόνι

Το μπεζ έχει πολλές αποχρώσεις. Μπορείτε να το βρείτε στην αγορά σε απαλούς τόνους, σε πιο σκούρους τόνους, με ζαχαρί, σταχτί ή ροζ αποχρώσεις κοκ. Παρακάτω θα σας δείξουμε πως ένα μπεζ με σταχτί αποχρώσεις μπορεί να απογειώσει το καθημερινό σας λευκό παντελόνι.

μπεζ_τοπ_με_λευκό_παντελόνι_

Photo via: Pinterest

Σκούρα μπεζ μπλούζα με λευκό σορτσάκι

Το παρακάτω σύνολο με το καφέ πουλόβερ τυλιγμένο στον λαιμό μπορεί να είναι και μία πολύ καλή ιδέα για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο, στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε και χωρίς το πουλόβερ μπορεί να γίνει μία εξαιρετική casual επιλογή για όλες τις περιστάσεις.

μπεζ_μπλούζα_με_λευκό_σορτσάκι_

Photo via: Pinterest

Λευκό τοπ με μπεζ μίνι φούστα

Αν δεν φορέσεις τα μίνι τώρα που ο καιρός στο επιτρέπει πότε θα το κάνεις; Μην φοβηθείς να δείξεις τα πόδια σου και να νιώσεις ανάλαφρη συνδυάζοντας ένα λευκό τοπ και μία μίνι μπεζ φούστα. Ένα girly outfit που ταιριάζει σε όλα τα κορμιά!

λευκό_τοπ_με_μπεζ_φούστα_

Photo via: Pinterest

Λευκό t-shirt με σκούρα μπεζ μάξι, εφαρμοστή φούστα

Το να συνδυάζεις τα μονόχρωμα t-shirts με επίσημες μάξι φούστες είναι μόδα και μάλιστα πολύ πετυχημένη. Μπορείς λοιπόν να υιοθετήσεις το παρακάτω look τον Αύγουστο στην δουλειά, στην πόλη, στο νησί και γενικότερα όπου σου αρέσει.

λευκό t-shirt_με_καφέ μάξι φούστα_

Photo via: Pinterest

Δείτε ακόμα Παντελόνα: Ιδανικοί συνδυασμοί για κάθε σωματότυπο γυναίκας

λευκή_μπλούζα_με_μπεζ_παντελόνι_

Photo via: Pinterest

Λευκό τοπ με μπεζ παντελόνα

Οι παρακάτω παντελόνες είναι οι αγαπημένες μας και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Επειδή είναι αρκετά φαρδιές και αεράτες συνδύασέ τες με εφαρμοστά μπλουζάκια για να διατηρήσεις μία ισορροπία. Είναι μία εξαιρετική επιλογή τόσο για τις διακοπές όσο και για την καθημερινότητα.

λευκό_τοπ_με_μπεζ_παντελόνα_

Photo via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την γυναικεία μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close