ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

Για τον Χειμώνα 2023-2024, το κόκκινο στο γυναικείο ντύσιμο, είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε γυναίκα και σε κάθε περίσταση. Πάμε να δούμε 15 ιδέες για χειμερινό αλλά και Χριστουγεννιάτικο ντύσιμο σε κόκκινο.

Το κόκκινο είναι ένα υπέροχο και φλογερό χρώμα και η κάθε εποχή έχει την δική της απόχρωση. Έτσι και τον Χειμώνα 2023-2024, το κόκκινο θα τραβήξει τα βλέμματα και θα πρωταγωνιστήσει στο γυναικείο στιλ. Σε παντελόνια, φούτερ, φορέματα, κολάν, πουλόβερ και πανωφόρια.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα, που σίγουρα θα βρεις μία εικόνα που θα ταιριάξει και στο δικό σου στιλ. Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά, υπάρχουν και μερικές ιδέες για γιορτινά ντυσίματα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Κόκκινη καπαρντίνα

Διάλεξε μία πανέμορφη και σικάτη κόκκινη καπαρντίνα τόσο για τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, την δουλειά και την καθημερινότητα γενικότερα, όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις αλλά και τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες σου.

16 ιδέες για ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023 – 2024

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Κόκκινο γούνινο πανωφόρι

Φυσικά μιλάμε για συνθετική γούνα, που μπορεί να μην είναι αληθινή αλλά παραμένει ποιοτική και σικάτη επιλογή για κάθε γυναίκα. Είναι το πιο ζεστό πανωφόρι αλλά και γκλάμουρ και μπορείς να το επιλέξεις σε κάθε επίσημη αλλά και γιορτινή περίσταση.

κόκκινο-γούνινο-πανωφόρι-ιδέες-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Total red ντύσιμο με πουλόβερ

Και όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν τόσο πιο απαραίτητα θα γίνονται τα πουλόβερ μας. Μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα total red ντύσιμο και ένα ζεστό, μάλλινο πουλόβερ. Μην ξεχνάς ότι τα πουλόβερ είναι Νο1 στις γυναικείες τάσεις για το ντύσιμο.

total red outfit-με-πουλόβερ-ιδέες-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Κόκκινο φόρεμα

Φόρα το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά και κλέψε τις εντυπώσεις τόσο τις καθημερινές μέρες του Χειμώνα όσο και στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και βόλτες σου. Μη φοβάσαι να το συνδυάσεις με ένα εξίσου κόκκινο vinyl πανωφόρι, σαν την παρακάτω καπαρντίνα για να κάνεις το ντύσιμο πιο σικ.

κόκκινη-vinyl-καπαρντίνα-ιδέες-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Κόκκινο φουσκωτό μπουφάν

Τα φουσκωτά μπουφάν για ακόμη μία χρονιά είναι τάση. Εκτός από τάση όμως είναι και η πιο καλή επιλογή για τις κρύες νύχτες αλλά και μέρες του Χειμώνα. Όσο πιο φουσκωτό και oversized τόσο πιο εντυπωσιακό και το ντύσιμό σου.

κόκκινο-φουσκωτό-μπουφάν-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ευγενία Σαμαρά : Η Στέλλα του Σασμού φόρεσε το βελούδινο σύνολο must have για τα Χριστούγεννα

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Vinyl fly

Τα fly είναι τάση σε γυναίκες και άντρες και μπορείς να επιλέξεις ένα κόκκινο vinyl fly που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει ακόμη και το πιο casual ντύσιμο, έτοιμο για να φωτογραφηθείς. Η παρακάτω εικόνα τα λέει όλα.

κόκκινο-vinyl fly-ιδέες-

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Για καθημερινές εμφανίσεις

Συνδύασε μία κόκκινη ζακέτα με μία καρό φούστα σε εξίσου κόκκινες αποχρώσεις και κλέψε την παράσταση όπου κι αν βρίσκεσαι. Φυσικά το συγκεκριμένο ντύσιμο είναι για μέσα στο σπίτι ή την δουλειά, αφού οι ζακέτες δεν είναι και τόσο ζεστές. Από πάνω μπορείς να βάλεις ένα φουσκωτό μπουφάν.

κόκκινη-ζακέτα-με-καρό-φούστα-ιδέες-

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Κόκκινο καλσόν

Μη φοβηθείς να βάλεις αυτή τη κόκκινη πινελιά στο ντύσιμο που τόσο σ’ αρέσει. Ένα κόκκινο καλσόν είναι αρκετό για να βάλεις τα γιορτινά σου και να περιμένεις τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν βρεις κόκκινο καλσόν και κόκκινη εφαρμοστή μπλούζα στην ίδια ακριβώς απόχρωση, μπορείς να κάνεις έναν καμβά που να τον αναδείξεις με δερμάτινα ή τζιν σορτσάκια και μίνι φούστες.

κόκκινο-καλσόν-ιδέες-

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

Ιδέες για γυναικείο ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023-2024: Σε όλες τις αποχρώσεις

Τέλος μπορείς εκτός από το κόκκινο της φωτιάς να επιλέξεις και άλλες χειμωνιάτικες αποχρώσεις του όπως είναι το μπορντό. Βλέπεις και παρακάτω πόσο εντυπωσιακές εικόνες δημιουργεί και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

κόκκινο-παντελόνι-με-μπορντό-γούνινο πανωφόρι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Bomber jacket: Η Νο1 τάση για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 – 2024 και 15 ιδέες να το συνδυάσεις

ιδέες-για-κόκκινο-ντύσιμο-Χειμώνας-2023-2024-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close