Τα πιο νεανικά χτενίσματα με κοτσίδες & κοτσιδάκια – Δείτε 15 ιδέες για τον Ιανουάριο του 2021

2021: Ιδέες για νεανικά χτενίσματα με κοτσίδες & κοτσιδάκια !Τα πιο νεανικά χτενίσματα με κοτσίδες και κοτσιδάκια θα δούμε σήμερα. Συγκεκριμένα έχουμε συγκεντρώσει για εσάς 15 μοντέρνες ιδέες για τον Ιανουάριο του 2021 με κοτσίδες, κοτσιδάκια και κότσους. Οι κοτσίδες, τα κοτσιδάκια και οι κότσοι είναι η τάση της εποχής.

Μάλιστα οι νέες κοπέλες επιλέγουν τις κοτσίδες, τα κοτσιδάκια και τους κότσους ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις τους. Ο Ιανουάριος του 2021 ξεκίνησε με καραντίνα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα με νεανικές κοτσίδες, κοτσιδάκια και κότσους.

Οι κοτσίδες, τα κοτσιδάκια και οι κότσοι, είναι εύκολα χτενίσματα που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει στο άψε σβήσε! Έτσι, τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ένα χτένισμα που μπορούμε να επιλέξουμε για μέσα στο σπίτι, για τις υποχρεώσεις μας ή την δουλειά μας.

Δείτε ακόμα Οι top αποχρώσεις μαλλιών για το 2021

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε ιδέες με κοτσιδάκια, κότσους και κοτσίδες. Χτενίσματα άκρως νεανικά που όμως πολλά από αυτά μπορούν να τα επιλέξουν γυναίκες κάθε ηλικίας. Επίσης είναι πανεύκολα και κάθε γυναίκα μπορεί να τα φτιάξει χωρίς να χρειαστεί κομμωτήριο. Διαβάστε παρακάτω:

Δύο νεανικοί κότσοι σε μακριά ίσια μαλλιά

Το παρακάτω χτένισμα πρέπει να το επιλέξει κάθε γυναίκα τον Ιανουάριο του 2021. Ίσια ελεύθερα μαλλιά με δύο κότσους στην κορυφή του κεφαλιού για την…τσαχπινιά! Η Αριάνα Γκράντε μας έδειξε τον δρόμο κι εμείς δεν μπορούμε να μην την ακολουθήσουμε. Ένα άκρως νεανικό χτένισμα με κότσους που βγάζει την girly πλευρά κάθε γυναίκας.

Δύο κότσοι σε μακριά ίσια μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις μερικές υποχρεώσεις στο κέντρο και έχεις την ανάγκη να βγεις περιποιημένη από το σπίτι, , το παρακάτω νεανικό χτένισμα με κοτσιδάκια θα σου ταιριάξει απόλυτα! Δύο μικρά κοτσιδάκια στην κορυφή του κεφαλιού θα αναδείξουν τα κατά τα άλλα casual μαλλιά σας.

Μπορείτε να κάνετε γαλλικά ή κλασικά κοτσιδάκια, ανάλογα με το πόσο καλές είστε στην κομμωτική! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά μικρά λαστιχάκια και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας.

Δύο γαλλικά κοτσιδάκια σε μακριά ίσια μαλλιά

Μιας και έχω καρέ μαλλιά, όταν είδα το παρακάτω χτένισμα δεν μπορούσα να μη το συμπεριλάβω στη λίστα με τα νεανικά χτενίσματα με κοτσίδες, κοτσιδάκια και κότσους για τον Ιανουάριο του 2021. Το ζήλεψα πολύ και είναι αρκετά εύκολο.

Αν θες να το υιοθετήσεις κι εσύ, ίσιωσε τα καρέ μαλλιά σου και στη συνέχεια πιάσε ένα μέρος τους, μία ψηλή κοτσίδα. Θα κάνει τα καρέ σας μαλλιά να μοιάζουν πιο εντυπωσιακά και το χτένισμά σας πιο νεανικό. Μία υπέροχη κοτσίδα που θα την λατρέψεις!

Μισά πάνω μισά κάτω καρέ ίσια μαλλιά με ψηλή κοτσίδα

Ένας κότσος σε μακριά ίσια μαλλιά

Το επιμελώς ατημέλητο είναι μόδα από τον Χειμώνα του 2019 και φαίνεται πως θα συνεχίσουμε να υιοθετούμε αυτόν τον κανόνα μόδας στα μαλλιά και το 2021. Μπορείς λοιπόν να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να πιάσεις έναν πρόχειρο κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Ένα πιο old school χτένισμα που όμως παραμένει στην μόδα και είναι άκρως νεανικό!

Ένας μικρός κότσος σε μακριά ίσια μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό τότε μπορείς να κάνεις στα ελεύθερα μαλλιά σου μερικά μικρά πλεξουδάκια. Τα πλεξουδάκια είναι πάντα νεανικά και σίγουρα θα σου ταιριάζουν πολύ. Επίσης θα δώσουν στην εμφάνισή σου το girly στοιχείο ανεξαρτήτως ηλικίας!

Δύο μικρά πλεξουδάκια σε μακριά μαλλιά

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το επιμελώς ατημέλητο είναι τάση και είναι ένας πολύ νεανικός κανόνας μόδας στα μαλλιά και όχι μόνο. Έτσι παρακάτω βλέπουμε μία μοντέρνα και νεανική ιδέα για τα μαλλιά τον Ιανουάριο του 2021. Ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος που δείχνει πόσο…ελεύθερο πνεύμα είσαι με τον πιο μοντέρνο τρόπο!

Ατημέλητος κότσος

Επιμελώς ατημέλητος κότσος σε καστανά μακριά μαλλιά

Παρακάτω βλέπουμε άλλη μία νεανική ιδέα με κότσο που είναι και αυτός επιμελώς ατημέλητος! Σίγουρα είναι ένα πολύ μοντέρνο χτένισμα που όταν είχα μακριά μαλλιά το επέλεγα συχνά. Είναι πολύ εύκολο και με το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να παρουσιαστείς σε οποιαδήποτε casual εμφάνιση.

Ατημέλητος κότσος

Δε θα μπορούσε να λείπει από το σημερινό άρθρο μία κλασική αλογοουρά. Οι αλογοουρές είναι από τις αγαπημένες μας κοτσίδες και δεν μπορούμε να μην τις προτιμήσουμε και τον Ιανουάριο του 2021! Ένα απλό, νεανικό και πολύ μοντέρνο και όμορφο χτένισμα για κάθε γυναίκα.

Αλογοουρά σε μακριά ξανθά μαλλιά

Θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την girly πλευρά σου αλλά να μη χάσεις και την θηλυκότητα σου; Δύο χαμηλές αλογοουρές είναι σίγουρα το πιο σ3ξυ και μοντέρνο χτένισμα για τις γυναίκες. Είναι ένα νεανικό χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και φυσικά μπορεί να το κάνει η καθεμία από εμάς στο σπίτι της!

Δύο χαμηλές αλογοουρές σε καστανά μακριά μαλλιά

Δύο χαμηλές πλεξούδες

Κι αν σου άρεσε η παραπάνω ιδέα αλλά την βρήκες λίγο φτωχική, τότε σίγουρα μπορείς αντί για δύο αλογοουρές να κάνεις δύο πλεξούδες! Οι πλεξούδες είναι υπέροχες κοτσίδες που είναι και πάλι girly με μία δόση αθωότητας και έντονο το σικ στοιχείο.

Δύο χαμηλές πλεξούδες σε μακριά μαλλιά

Το Καλοκαίρι του 2020 ξεκίνησε η μόδα με τις κορδέλες στα μαλλιά κι εμείς αποφασίσαμε να την συνεχίσουμε και τον Ιανουάριο του 2021. Διάλεξε την αγαπημένη σου κορδέλα και ανέδειξε την κοτσίδα σου. Εντυπωσιακό χτένισμα σε χρόνο 0.

Ψηλή κοτσίδα σε ξανθά μαλλιά με κορδέλες

Δύο μικρά πλεξουδάκια μπροστά, είναι ό,τι πιο νεανικό έχουμε δει σήμερα. Ένα χτένισμα που απαιτεί από σένα δύο μικρά λαστιχάκια και μόνο λίγη ώρα, για να επιτύχεις το πιο νεανικό χτένισμα με κοτσιδάκια! Είναι απλά υπέροχο.

Δύο μικρά πλεξουδάκια σε μακριά ελεύθερα ξανθά μαλλιά

Μία νεανική κοτσίδα με βελουτέ λαστιχάκι

Για να κάνεις ένα χειμερινό χτένισμα με κορδέλες στην κοτσίδα σου, μπορείς να επιλέξεις ένα βελουτέ λαστιχάκι για τα μαλλιά! Είναι απλά υπέροχο και σίγουρα πανεύκολο. Και αφού αυτών του είδος τα λαστιχάκια είναι μόδα, και άκρως νεανικά, τότε σίγουρα πετυχαίνεις ένα σικ και συνάμα νεανικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες!

Κοτσίδα με βελουτέ λαστιχάκι

Δεν είναι μόνο το μοβ χρώμα στα μαλλιά που κάνει το παρακάτω χτένισμα άκρως νεανικό. Αυτά τα δύο διακριτικά κοτσιδάκια στα καρέ μαλλιά, προσθέτουν γοητεία στην γυναίκα και βγάζουν στην επιφάνεια την girly πλευρά κάθε γυναίκας. Αφαίρεσε μερικά χρόνια από την ηλικία σου ή ανέδειξε την ηλικία σου με το παρακάτω χτένισμα.

Δύο μικρά κοτσιδάκια σε καρέ μοβ μαλλιά

Για το τέλος αφήσαμε άλλη μία ιδέα για τις γυναίκες με καρέ μαλλιά. Ομολογουμένως τα καρέ μαλλιά σε δεσμεύουν όσων αφορά τα χτενίσματα. Μπορείς όμως με έναν ψηλό κότσο να αναδείξεις την νεανικότητα σου και τα καρέ σου μαλλιά με τον πιο νεανικό τρόπο!

Ένας κότσος σε καρέ ξανθά μαλλιά

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close