Οι top αποχρώσεις μαλλιών για το 2021

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις top αποχρώσεις μαλλιών το 2022. Τα χρώματα για μαλλιά που είναι στη μόδα το 2022. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι γυναίκες που ξεσπούν αλλάζοντας αποχρώσεις στα μαλλιά τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τους αρέσει να πειραματίζονται με τις αποχρώσεις στα μαλλιά τους και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέα χρώματα.

Σήμερα λοιπόν, θα δούμε και θα διαβάσουμε τις αποχρώσεις στα γυναικεία μαλλιά που θα κυριαρχήσουν το 2022 έτσι ώστε να κάνεις την πολυπόθητη αλλαγή στα μαλλιά σου και να είσαι και trendy! Οι αποχρώσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν το 2022 πιστεύουμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα.

Δείτε ακόμα Κερατίνη στα μαλλιά: Μάθε την τιμή, την διαδικασία & όλα όσα πρέπει να προσέξεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 αποχρώσεις όπως το καστανό, το μελί και οι φυσικές αποχρώσεις του κόκκινου θα είναι must, αφού ολοένα και περισσότερο η μόδα θέλει τις γυναίκες να αγαπούν την φυσικότητα. Όμως υπάρχουν και extreme επιλογές όπως το μαύρο μπλε ή το όμπρε με έντονα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις.

Εμείς δε θα πούμε παραπάνω πράγματα. Θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάτσεις αναπαυτικά στην καρέκλα σου ή να ξαπλώσεις στον καναπέ σου και να πάρεις ιδέες για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου. Διαβάστε παρακάτω:

Μελί ξανθά μαλλιά

Το άρθρο μας ξεκινάει με μία αγαπημένη απόχρωση των celebrities και αυτή είναι τα μελί ξανθά μαλλιά. Το μελί είναι μία φυσική απόχρωση στα μαλλιά που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες των Βαλκανίων και της Μεσογείου, οπότε και σε σένα.

Μελί ξανθά μακριά μαλλιά μαλλιά

Οι ξανθές ανταύγειες που θα κάνεις για να πετύχεις το αποτέλεσμα μελί ξανθό είναι αυτό που κάνει την συγκεκριμένη απόχρωση να ξεχωρίζει. Μπορείς να κάνεις ανταύγειες που να ξεκινούν από την ρίζα ή να επιλέξεις να παίξεις με την μελί και την ξανθιά απόχρωση κάνοντας μπαλαγιάζ.

Μελί ξανθά μακριά μαλλιά μαλλιά

Η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως κι αν επιλέξεις να αναδείξεις τα ξανθά μελί μαλλιά σου, η απόχρωση αυτή είναι σικ. ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας κι αν βάφεις για πρώτη φορά τα μαλλιά σου, είναι αρκετά safe! Αποκλείεται να μην σου ταιριάζει.

Μελί ξανθά μακριά μαλλιά μαλλιά

Καστανά μαλλιά

Τα καστανά μαλλιά είναι τα μαλλιά που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα από φυσικού μας. Φέτος μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση στα καστανά μαλλιά και να ξεχωρίσεις με την ομορφιά και την φινέτσα σου. Παρακάτω βλέπεις ένα πολύ γλυκό σοκολατί χρώμα που σίγουρα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

καστανά μακριά μαλλιά

Μπορεί τα καστανά μαλλιά να φαίνονται σε πολλές γυναίκες βαρετά, αφού οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα είμαστε καστανές, όμως το καστανό θα γίνει τάση. Είναι ένα πολύ μοντέρνο χρώμα που μπορείς να το επιλέξεις αν θες να ξεκουράσεις τα μαλλιά σου από τις συνεχόμενες βαφές.

καστανά μακριά μαλλιά

Το σκούρο καστανό που επιλέξαμε στην παρακάτω φωτογραφία δεν λείπει από αυτή την λίστα. Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση του καστανού σου ταιριάζει καλύτερα. Αγάπησε τα φυσικά και safe χρώματα και δε θα γίνεις μόνο σικ. Θα αποφύγεις τις συχνές βαφές και την ταλαιπωρία στα μαλλιά σου.

καστανά μακριά μαλλιά

Γκρι μαλλιά

Μπορεί μερικά χρόνια πριν οι γυναίκες να έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξαφανίσουν τις γκρι τρίχες από τα μαλλιά τους, όμως φαίνεται πως από το 2019 το γκρι, αγαπήθηκε ακόμη και από μαθήτριες. Το γκρι χρώμα είναι ένα extreme χρώμα στα μαλλιά που ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

γκρι μακριά μαλλιά

Και όχι μόνο σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι μία απόχρωση που είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας και προσφέρει μία ξεχωριστή γοητεία στην γυναίκα. Επέλεξε την και δε θα χάσεις!

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 : Γκρι ξανθά μαλλιά

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 : Γκρι ξανθά μαλλιά

Αν αγαπάς το γκρι όμως σου φάνηκε αρκετά extreme για τα γούστα σου οι παραπάνω προτάσεις, θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι το 2021, τα γκρι ξανθά μαλλιά θα γίνουν τάση! Ουσιαστικά, είναι ξανθά σαντρέ μαλλιά με έντονες τις γκρι αποχρώσεις.

Γκρι ξανθά καρέ μαλλιά

Είναι ένα αρκετά safe χρώμα για τα μαλλιά σου που είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και οι γυναίκες που επέλεξαν να βάψουν τα μαλλιά τους ξανθά, μέσα από το μπαλαγιάζ προσπαθούν να τα κάνουν να δείχνουν όσο περισσότερο γκρι γίνεται. Μη φοβηθείς να παίξεις λοιπόν με το γκρι και το ξανθό γιατί είναι ένα αρκετά safe και σικ χρώμα.

Γκρι ξανθά καρέ μαλλιά

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 :Φυσικές κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά

Τα κόκκινα μαλλιά είναι λατρεία και το 2021 φαίνεται πως επανέρχονται δυναμικά στις τάσεις των γυναικείων αποχρώσεων, σε πιο φυσική έκδοση. Επέλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου κόκκινη απόχρωση σε ακαζού τόνους όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας και σίγουρα θα σαγηνεύσεις!

κόκκινα καρέ μαλλιά

Η παρακάτω φωτογραφία είναι σίγουρα η αγαπημένη μας. Κόκκινα μαλλιά σε φυσική απόχρωση, που τονίζουν τις λευκές επιδερμίδες και κάνουν την γυναίκα να μοιάζει άκρως σαγηνευτική! Είναι μία πολύ safe αλλά και ιδιαίτερη επιλογή για τα μαλλιά σου το 2021.

κόκκινα μακριά μαλλιά

Αν πάλι σου αρέσουν οι αλλαγές και τα έντονα χρώματα, τότε μπορείς να επιλέξεις τα παρακάτω κόκκινα μαλλιά. Μπορεί να είναι έντονο κόκκινο, όμως διατηρεί μία φυσικότητα, αφού έχει σε μεγάλο βαθμό το καστανό χρώμα στην σύνθεσή του.

κόκκινα μακριά μαλλιά

Στις κόκκινες φυσικές αποχρώσεις φυσικά συγκαταλέγεται και το τζίντζερ! Οι τζίντζερ γυναίκες και οι τζίντζερ άντρες είναι σίγουρα γεμάτοι γοητεία κι αν η φύση δεν σε προίκισε με τζίντζερ χρώματα από την γέννησή σου, μπορείς να κάνεις εσύ την αλλαγή στα μαλλιά σου το 2021!

κόκκινα τζίντζερ καρέ μαλλιά

Για το τέλος αφήσαμε μία φυσική κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά που με μία πρώτη ματιά, θυμίζει καστανή. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν την σοβαρότητα και την γοητεία τους.

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 :Φυσικές κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 : Λιλά αποχρώσεις

Μέχρι τώρα σου δείξαμε μόνο safe επιλογές. Η συγκεκριμένη κατηγορία ήρθε να σου ταράξει τα νερά και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι την λατρέψαμε. Οι λιλά αποχρώσεις στα μαλλιά γίνονται τάση το 2021 και νομίζουμε ότι πολλές νέες γυναίκες και όχι μόνο θα την υιοθετήσουν!

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 : Λιλά αποχρώσεις 

Κι αν η παραπάνω φωτογραφία σου φαίνεται πολύ extreme για τα γούστα σου, θα σε ενημερώσουμε ότι μπορείς να υιοθετήσεις τις λιλά αποχρώσεις σε ποιο φυσική μορφή. Όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας, που συνδύασε το ξανθό και το λιλά και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

ξανθά καρέ μαλλιά με λιλά αποχρώσεις

Μα είναι να μην την αγαπήσεις αυτή την τάση στα μαλλιά. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε πως το ξανθό μπορεί να συνδυαστεί με το λιλά και να δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακά και τα πιο μοντέρνα αποτελέσματα. Είναι τόσο γλυκιά η παρακάτω απόχρωση που θα μπορούσαμε να την δούμε να στέκεται σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου στυλ!

ξανθά καρέ μαλλιά με λιλά αποχρώσεις

Αλλά επειδή το λιλά είναι για τις γυναίκες που κατά βάση αγαπούν τα extreme χρώματα δε θα μπορούσαμε να μην κλείσουμε με μία extreme λιλά απόχρωση με στοιχεία ξανθού μέσα της. Μία άκρως νεανική απόχρωση για τα μαλλιά που θα σου πηγαίνει πολύ!

λιλά μακριά μαλλιά

Όμπρε στα μαλλιά

Το όμπρε στα μαλλιά ήρθε για να μείνει και το 2021. Μπορείς λοιπόν το 2021 να επιλέξεις να κάνεις τα μαλλιά σου όμπρε με τα χρώματα της αρεσκείας σου. Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν όμπρε με καστανή ρίζα και ξανθές άκρες και αυτό βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία.

όμπρε ξανθό στα μαλλιά

Όμως το όμπρε δεν είναι μόνο η καστανή ρίζα και οι ξανθές άκρες. Η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας αποφάσισε να συνδυάσει το μαύρο και το μπλε και να δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό όμπρε που ταιριάζει στις γυναίκες με rock στυλ!

όμπρε μπλε στα μαλλιά

Τα όμπρε μαλλιά είναι σίγουρα μία πολύ μοντέρνα και safe επιλογή για τα μακριά μαλλιά. Αν έχεις μακριά μαλλιά και θες να τα αναδείξεις, τότε σίγουρα το όμπρε είναι μία πολύ καλή λύση για σένα!

όμπρε ξανθό στα μαλλιά

 Αποχρώσεις μαλλιών 2021 :Μαύρο μπλε

Για το τέλος αφήσαμε το μαύρο μπλε. Και όταν εννοούμε μαύρο μπλε, δεν εννοούμε μόνο την κλασική απόχρωση. Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου μαύρα και να τα αναδείξεις με μερικές μπλε ανταύγειες. Πάλι, στην μόδα θα είσαι και φυσικά μία κούκλα!

Αποχρώσεις μαλλιών 2021 :Μαύρο μπλε 

Όμως η τάση του 2021 που προτείνει το μαύρο μπλε στις αποχρώσεις των μαλλιών, βασίστηκε αρχικά στο παραδοσιακό μαύρο που στο φως του ήλιου έχει τόνους μπλε. Χαίρομαι που φέτος θα είμαι και γω στην μόδα αφού μαύρα μπλε έχω ξεκινήσει να κάνω τα μαλλιά μου από το 2020 και δεν νομίζω να το αλλάξω στο σύντομο μέλλον. Σας το προτείνω!

Μαύρο μπλε στα μαλλιά 

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Close