40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

Τα mermaid nails είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού! Μπορεί το καλοκαίρι, να βρίσκεται στον τελευταίο του μήνα αλλά η διάθεσή μας…παραμένει άκρως καλοκαιρινή! Ας δούμε παρέα, μερικά σχέδια για “γοργονέ” νυχιά που θα εντυπωσιάσουν!

Η τεχνική για να αποκτήσετε εντυπωσιακά mermaid nails είναι αρκετά εύκολη, τόσο που μπορείτε να την εφαρμόσετε ακόμη και μόνη σας στο σπίτι.

Απλά χρησιμοποιήστε την ειδική σκόνη που δημιουργεί το ιριδίζον εφέ, η οποία εφαρμόζεται όπως και στα μεταλλικά νύχια καθρέφτης. Εναλλακτικά, σχεδιάστε με πινελάκι είτε με κάποιο ειδικό αυτοκόλλητο ή τούλι τα λέπια της ουράς μιας γοργόνας. Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή των ιριδιζουσών νιφάδων που όμως χρειάζεται υπομονή και χρόνο για να τοποθετηθούν μία μία στη θέση τουςς δημιουργώντας επιτυχημένα το γοργονέ σχέδιο νυχιών.

Δειτε ακομα 40 ιδέες για νύχια με γραμμικά σχέδια και σχήματα για όλα τα γούστα!

Στη συνέχεια του άρθρου θα δούμε μια συλλογή με ωραία γοργονέ νύχια σε άσπρο, ροζ, μπλε και άλλα χρώματα, καθώς και τους βασικούς τρόπους δημιουργίας του mermaid nail effect.

Όμορφες προτάσεις για λευκά γοργονέ νύχια
Το λευκό βερνίκι αποτελεί την κορυφαία επιλογή για εντυπωσιακά mermaid nails. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε συνδυασμό με την ειδική σκόνη και το αποτέλεσμα να είναι αυτό το αστραφτερό ιριδίζον άσπρο χρώμα ή να γίνει με τρισδιάστατο gel έτσι ώστε να δημιουργηθούν τα ανάγλυφα κοχύλια.

Από εκεί και πέρα, τα λευκά γοργονέ νύχια μπορούν να συνδυαστούν με άλλα χρώματα βερνικιών όπως ροζ, μπλε, γαλάζιο ή και nude αποχρώσεις οδηγώντας σε μια σειρά από εντυπωσιακά σχέδια.

Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε περισσότερη λάμψη στο mermaid nail art σας, προσθέστε μερικά στρας ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία σε θαλασσινά σχήματα και το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.

40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

Δειτε ακομα Τα top 30 σχέδια του Ιουνίου στα νύχια για να αντιγράψετε!

Οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες. Απλά βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και «ζωγραφίστε»!

40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

Δειτε ακομα Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου στα νύχια για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σας το καλοκαίρι

40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

Τα βήματα για να κάνετε όμορφα γοργονέ νύχια
Αν σας αρέσει να βάφετε τα νύχια μόνη σας, κάνοντας περίτεχνα και εντυπωσιακά σχέδια, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και δημιουργήστε απλά και εύκολα το mermaid nails effect.

Γνωρίζοντας τις βασικές αυτές τεχνικές και βάζοντας την φαντασία σας να δουλέψει, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά ακόμη όμορφα σχέδια με γοργονέ νύχια.

Mermaid nails effect με την ειδική σκόνη μανικιούρ

Στο παραπάνω βίντεο παρουσιάζεται η τεχνική με την γοργονόσκονη στα νύχια σε συνδυασμό με ημιμόνιμο βερνίκι. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο και με το απλό μανό. Αρκεί βέβαια να περιμένετε να στεγνώσει καλά το χρώμα πριν εφαρμόσετε την σκόνη.

Ξεκινήστε με μια βάση για να προστατεύσετε και να δυναμώσετε τα νύχια σας.
Μετά απλώστε δυο στρώσεις από το χρώμα που θέλετε να τα βάψετε.
Αφού στεγνώσει το βερνίκι, εφαρμόστε την ειδική σκόνη για το γογρονέ εφέ στα νύχια.
Τέλος, ολοκληρώστε με το top coat σας και απολαύστε ένα εντυπωσιακό, καλοκαιρινό και όχι μόνο, ιριδίζον mermaid μανικιούρ.
Νύχια γοργονέ με τη βοήθεια πινέλου μανικιούρ

40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

Σε περίπτωση που θελήσετε να σχεδιάσετε τα λέπια της ουράς μιας γοργόνας στα νύχια σας, θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ.

Αρχίστε εφαρμόζοντας την θρεπτική βάση νυχιών.
Μετά απλώστε δυο στρώσεις από το χρώμα μανό της αρεσκείας σας.
Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε και ombre εφέ, θα πρέπει να πάρετε ένα σφουγγαράκι και να ακολουθήσετε την τεχνική της εικόνας.
Αφού στεγνώσουν τα νύχια, πάρτε το πινελάκι σας και αρχίστε να ζωγραφίζετε ημισέληνα όπως στην παραπάνω φωτογραφία.
Τέλος, εφαρμόστε top coat και τα εντυπωσιακά γοργονέ σας νύχια είναι έτοιμα!
Mermaid nails χρησιμοποιώντας δίχτυ ή τούλι

40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα!

Αν το να ζωγραφίσετε τα λέπια σας δυσκολεύει είτε απλά ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση, δοκιμάστε το τούλι ή τα ειδικά αυτοκόλλητα μανικιούρ με το σχήμα αυτό.

Ξεκινήστε κανονικά όπως και στο παραπάνω mermaid nail art tutorial. Απλά για να ζωγραφίσετε τα λέπια τοποθετήστε το υλικό της επιλογής σας (τούλι ή αυτοκόλλητο) πάνω στο νύχι και βάψτε το με μια άλλη απόχρωση μανό, δημιουργώντας έναν ενιαίο χρωματισμό ή το όμπρε εφέ. Ολοκληρώστε με το top coat και έτοιμη!

Δειτε ακομα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 

Με πληροφορίες από beautetinkyriaki.gr

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close