45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα

Ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις!

Αλλά και αν το μισείς, πρόκειται απλά ένα για παρεξηγημένο χρώμα, καθώς αν κάτσεις και δεις την παλέτα των αποχρώσεων που έχει αυτό το χρώμα θα γίνει από τα αγαπημένα σου! Το κίτρινο είναι το βερνίκι που ανάλογα με τον τόνο, τον οποίο θα διαλέξεις, μπορεί να φορεθεί σε όλες τις εποχές και για κάθε περίσταση.

Με διάφορα σχέδια, συνδυασμούς χρωμάτων, και αποχρώσεις για όλα τα γούστα, οι παρακάτω ιδέες θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας πείσουν πως το κίτρινο είναι εδώ για να μείνει και να σας κερδίσει!

Δειτε ακομα 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή!

Ακολουθούν μερικά απλά και διακριτικά μανικιούρ, αλλά και πιο περίτεχνα nail art που θα τραβήξουν τα βλέμματα, από τη συλλογή του beautetinkyriaki.gr.

Όμορφα σχέδια με μπανανί νύχια

45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα

Το πιο δημοφιλές και απαλό κίτρινο μανό είναι το μπανανί. Πρόκειται για μια παστέλ υποκίτρινη απόχρωση που δείχνει εκπληκτική τόσο με γυαλιστερό, όσο και με ματ φινίρισμα.

Ταιριάζει υπέροχα με το λευκό βερνίκι, αφού αποτελεί και μέρος της βάσης του, ενώ μπορεί να συνδυαστεί όμορφα και με πιο έντονα χρώματα όπως το ροζ, το φούξια, το μπλε και άλλα.

Μη διστάσετε λοιπόν να δοκιμάσετε τα μπανανί νύχια και να απογειώσετε το μανικιούρ σχεδιάζοντας ότι σας αρέσει. Το πιο χαρακτηριστικό και παιχνιδιάρικο nail art με αυτό το κίτρινο χρώμα είναι ίσως οι μπανάνες, αφού είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό.

Από εκεί και πέρα, τα φλοράλ και τα γραμμικά σχέδια είναι μαγευτικά. Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάτι πιο απλό και αστραφτερό, μπορείτε απλά να συνδυάσετε τα μπανανί νύχια σας με glitter ή τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία.

Ιδέες για κίτρινα παστέλ νύχια 

45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα

Οι παστέλ αποχρώσεις στα νύχια έχουν μια ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των γυναικών. Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους, αλλά μπορούν και από μόνες τους να σταθούν επάξια στο ύψος τους και να δημιουργήσουν εκπληκτικά σχέδια μανικιούρ.

Τολμήστε λοιπόν να συνδυάσετε τα κίτρινα παστέλ νύχια με ροζ, γαλάζιο, φιστικί ή λιλά μανό και να δημιουργήσετε όμορφα γεωμετρικά – γραμμικά σχέδια. Εναλλακτικά κάντε ένα μονόχρωμο μανικιούρ με διαφορετική παστέλ απόχρωση σε κάθε νύχι.

Εντυπωσιακά νύχια σε κίτρινο μπλε χρώμα

45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα

Ένας όμορφος συνδυασμός βερνικιών για εντυπωσιακά κίτρινα νύχια είναι με το μπλε. Πηγαίνει απόλυτα με όλες τις αποχρώσεις του, αλλά ο συνδυασμός που ξεχωρίζει είναι το μπλε ηλεκτρίκ με το κίτρινο.

Κάντε λοιπόν ένα μπλε κίτρινο μανικιούρ με φλοράλ, γραμμικά ή άλλα σχέδια και δεν θα το μετανιώσετε!

Σχέδια με κίτρινα μουσταρδί νύχια

45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα

Αν τα ανοιχτόχρωμα κίτρινα μανό όπως το παστέλ και το μπανανί δεν είναι του γούστου σας και θέλετε έναν πιο σκούρο τόνο, τότε δοκιμάστε τα μουσταρδί νύχια. Πρόκειται για μια εκπληκτική φθινοπωρινή επιλογή που θυμίζει τα πεσμένα φύλλα των δέντρων, χωρίς αυτό να αποκλείει τη χρήση του και τον υπόλοιπο χρόνο. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό μανικιούρ, ειδικά αν το συνδυάσετε με λευκό.

Περισσότερες προτάσεις για νύχια με κίτρινο χρώμα 

45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα 45 ιδέες για μπανανί νύχια και άλλα τέλεια μανικιούρ σε κίτρινο χρώμα

Δειτε ακομα Έχετε κοντά νύχια; Τα πιο εντυπωσιακά και κομψά νύχια μόνο για σας!

Με πληροφορίες από beautetinkyriaki.gr

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close