5 λάθη στο μακιγιάζ ματιών που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες!

Είτε είστε εξαρτημένη από την μάσκαρα ή δεν θα βγαίνατε έξω χωρίς τις έμπιστες γραμμές του eyeliner σας, το μακιγιάζ ματιών μπορεί να βοηθήσει στο να δώσετε ένα προσωπικό στυλ και να προσθέσετε ενδιαφέρον στο πρόσωπο σας.

Ωστόσο, εάν δεν εφαρμοστεί σωστά, μπορεί να έχει λιγότερο από επιθυμητά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου και του να δείχνετε μεγαλύτερες.

Ζητήσαμε από την Caroline Barnes, μακιγιέζ και πρέσβειρα της Max Factor, να αποκαλύψει μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που βλέπει να κάνουν οι γυναίκες με το μακιγιάζ των ματιών τους, και πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικό μας ώστε να είναι κολακευτικό και όχι το αντίθετο.

Αποφύγετε αυτές τις παγίδες για να έχετε κολακευτικό μακιγιάζ των ματιών!

Δεν έχετε ενυδατώσει αρκετά την περιοχή γύρω από τα μάτια
Παραλείποντας να κρατήσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια σας ενυδατωμένο, θα έχετε σε ένα κουρασμένο, crepey αποτέλεσμα, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται γηραιότερο από ό, τι είναι. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε τα μάτια σας ένα κομβικό σημείο, τότε αξίζει να ενυδατώνετε αυτήν την περιοχή. «Ενισχύστε την ενυδάτωση χρησιμοποιώντας ορούς, κρέμες ματιών ή αναζωογονητικά primers», συμβουλεύει η Caroline.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close