7 απίστευτα tips για εκθαμβωτικό μακιγιάζ

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας μακιγιέρ για να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ προσώπου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι  μερικές έξυπνες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τονίσετε τη φυσική ομορφιά σας κρύβοντας κάποιες ατέλειες.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο εκπληκτικά κόλπα για το μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε concealers διαφορετικών χρωμάτων για το contouring

7 απίστευτα tips για εκθαμβωτικό μακιγιάζphoto credit: pinterest.com

Εφαρμόστε αρχικά το μέικαπ σας και έπειτα το κονσίλερ (concealer). Το μεικαπ θα κάνει το τόνο του δέρματος σας πιο απαλό και στη συνέχεια το concealer θα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 Contouring μύτης

7 απίστευτα tips για εκθαμβωτικό μακιγιάζ

Για να κάνετε τη μύτη σας να φαίνεται πιο όμορφη και καλοσχηματισμένη, δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια χειρουργική επέμβαση. Εφαρμόστε το σκουρόχρωμο κονσίλερ (concealer) κατά μήκος των πλευρών και κάτω από την άκρη της μύτης σας και απλώστε το.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το καλύτερο μακιγιάζ όταν μεγαλώνουμε;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι  μερικές έξυπνες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τονίσετε τη φυσική ομορφιά σας κρύβοντας κάποιες ατέλειες.

Ένας εύκολος τρόπος για να τονίσετε τα φρύδια σας

Κάντε περίγραμμα στα φρύδια σας με ένα μολύβι: πρώτα κάντε την κάτω γραμμή και στη συνέχεια την επάνω. Έπειτα γεμίστε τα φρύδια σας με σύντομες γραμμές.

Πώς να σχεδιάσετε το φτερό

7 απίστευτα tips για εκθαμβωτικό μακιγιάζphoto credit: stylesglamour.com

Τραβήξτε πρώτα μια λεπτή γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού προς το φρύδι. Στη συνέχεια, προσθέστε μια ακόμη λεπτή γραμμή από σχεδόν το μέσον του ματιού και συνδέστε την με την πρώτη γραμμή. Γεμίστε το βέλος. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήσατε κενά σημεία.

Βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας

7 απίστευτα tips για εκθαμβωτικό μακιγιάζphoto credit: pinterest.com

Πάρτε μια καινούργια οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας ξεκινώντας από τη ρίζα προς την άκρη. Οι τρίχες της βούρτσας θα τραβήξουν την υπερβολική μάσκαρα και θα την εξαπλώσουν και το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφες βλεφαρίδες.

Γεμάτα χείλη

Ενυδατώστε τα χείλη σας, βάζοντας λίγο λιποζάν  στα χείλη σας και στη συνέχεια τοποθετήστε ελαφρώς πούδρα σε ολόκληρη την περιοχή των χειλιών. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι χειλιών. Εφαρμόστε ένα πιο σκούρο κραγιόν στις γωνίες των χειλιών και ένα πιο ανοιχτόχρωμο στο κέντρο. Προσθέστε μικρές σκιάσεις και στα δύο κραγιόν.

7 απίστευτα tips για εκθαμβωτικό μακιγιάζphoto credit: depositphotos.com

Μην εφαρμόζετε κραγιόν απευθείας στα στεγνά χείλη σας. Πρώτα να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας – εφαρμόστε πρώτα λιποζάν στα χείλη σας και στη συνέχεια σκουπίστε τα με ένα υγρό πανάκι. Έπειτα, τοποθετήστε πάλι λιποζάν για να ενυδατώσετε τα χείλη σας. Αν κάνετε αυτό το βήμα κάθε φορά πριν από την εφαρμογή του κραγιόν σας μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά

Πηγή: brightside.me
Close