8 καταπληκτικά οφέλη της κάψουλας Βιταμίνης Ε για το δέρμα και τα μαλλιά που όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουμε!

Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος και το καλύτερο είναι ότι είναι εύκολα διαθέσιμη σε όλα τα φαρμακεία και βρίσκεται σε πολύ προσιτή τιμή . Οι κάψουλες της Βιταμίνης Ε είναι γνωστές ως Evion 400, και το μόνο που χρειάζεται είναι να τις τρυπήσετε και να αφαιρέσετε το έλαιο που περιέχεται σε αυτές. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μερικούς εκπληκτικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έλαιο της βιταμίνης Ε στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά σας.

1. Ένα από τα καλύτερα φυσικά ενυδατικά

Ανακατέψτε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε στην ενυδατική σας κρέμα νυχτός και εφαρμόστε τη  στο σώμα σας πριν πάτε για ύπνο.

Δείτε ακόμη: Πάρτε αυτή τη βιταμίνη και τα κουνούπια δεν πρόκειται να σας ξαναπλησιάσουν!

2. Πρόληψη της γήρανσης του δέρματος

Η βιταμίνη Ε ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μιας ίνας που ομοιάζει με πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Μειώνει έτσι την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, των σημαδιών γήρανσης.

Μπορείτε απλά να προσθέσετε μερικές σταγόνες ελαίου στον ορό νυχτός που χρησιμοποιείται στο πρόσωπό σας.

Αν βάζετε τακτικά στα μαλλιά σας έλαιο βιταμίνης Ε , θα κάνετε τα μαλλιά σας πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ!

3. Θεραπεία εγκαυμάτων ηλίου

Πάρτε μερικές σταγόνες έλαιο βιταμίνης Ε ή σπάστε μια κάψουλα βιταμίνης Ε, και τρίψτε την απαλά πάνω από την καμένη περιοχή.

Η βιταμίνη Ε περιέχει αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, καταπραΰνοντας  από τα ηλιακά εγκαύματα.

Δείτε ακόμη: Κάντε το τεστ της βιταμίνης και μάθετε πόσο σωστά τρώτε!

4. Ξεθωριάζει τις σκούρες κηλίδες / και τα σημάδια από το πρόσωπό

Ανακατέψτε έλαιο βιταμίνης Ε με ελαιόλαδο και εφαρμόσετε το μείγμα στις πληγείσες περιοχές

5. Ως καθαριστικό

Η βιταμίνη Ε είναι ένα εκπληκτικό μαλακτικό, το οποίο το καθιστά εύκολη την αφαίρεση των ακαθαρσιών από την επιφάνεια του δέρματός σας, καθώς διατηρεί και την ισορροπία των ελαίων του. Χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε σε ένα κομμάτι βαμβάκι και σκουπίστε με αυτό το πρόσωπό σας.Χρησιμοποιήστε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την ημέρα.

Επίσης,είναι εξαιρετική και για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

6. Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών

Προσθέστε έλαιο βιταμίνης Ε στο κανονικό λάδι για τα μαλλιά σας. Η βιταμίνη Ε διορθώνει τα θυλάκια των κατεστραμμένων μαλλιών, ενθαρρύνοντας την υγιή ανάπτυξη τους. Κάθε φορά πριν βάλετε λαδάκι στα μαλλιά σας, προσθέστε μερικές σταγόνες ελαίου σε αυτό.

7. Αποφυγή του πρόωρου γκριζαρίσματος των μαλλιών

Το έλαιο της βιταμίνη Ε δεν είναι μόνο εξαιρετικό για τη γήρανση του δέρματος, μπορεί επίσης να αποτρέψει και το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν σε αυτή την βιταμίνη μπορεί να αποτρέψουν αποτελεσματικά την διάβρωση των ιστών, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα πρόωρου γκριζαρίσματος.

Δείτε ακόμη: Η έλλειψη της βιταμίνης Β και του σιδήρου μπορεί να προκαλέσει άγχος και κρίσεις πανικού!

8. Λαμπερά μαλλιά

Αν βάζετε τακτικά στα μαλλιά σας έλαιο βιταμίνης Ε , θα κάνετε τα μαλλιά σας πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ!

Close