ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ. 15 ιδέες για μακιγιάζ την Ανάσταση του 2022 με γήινες αποχρώσεις, έντονα χρώματα στο μακιγιάζ ή γκλίτερ στο μακιγιάζ.

Η Ανάσταση βρίσκεται μία ανάσα μακριά και όλοι θέλουμε την ημέρα της Ανάστασης, τόσο στην εκκλησία όσο και στο οικογενειακό τραπέζι ή στην βραδινή μας έξοδο μετά να είμαστε περιποιημένοι. Έτσι στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς 15 μοναδικές ιδέες για μακιγιάζ που μπορείτε να υιοθετήσετε το βράδυ της Ανάστασης.

Οι προτάσεις μας στο μακιγιάζ για την Ανάσταση περιλαμβάνουν σικ και γήινες αποχρώσεις, γκλίτερ και στρας αλλά και πιο έντονα χρώματα για τις γυναίκες που αγαπούν το διαφορετικό. Με λίγα λόγια, είναι ιδέες για μακιγιάζ την Ανάσταση που αγγίζουν κάθε γούστο και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω:

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ: Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με γκλίτερ

Φυσικά μπορείς να παίξεις με τις γήινες αποχρώσεις το βράδυ της Ανάστασης. Επειδή είναι μία επίσημη περίσταση ακόμη και για τους ανθρώπους που δεν είναι ιδιαίτερα θρήσκοι, μερικά διακριτικά γκλίτερ θα βάλουν μία λαμπερή νότα στο μακιγιάζ σου, χωρίς υπερβολές.

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ: Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις είναι ένας τύπος μακιγιάζ που πραγματικά ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, από την πιο καθημερινή μέχρι και την πιο επίσημη εμφάνισή μας. Έτσι μπορείς ακόμη και το βράδυ της Ανάστασης να προτιμήσεις τις γήινες αποχρώσεις.

μακιγιάζ-σε-γήινες αποχρώσεις-την-Ανάσταση-ιδέες-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ:  Smokey eye με κόκκινο κραγιόν

Ακριβώς επειδή η Ανάσταση είναι μία επίσημη περίσταση σίγουρα μπορείς να βάψεις τα μάτια σου έντονα με ένα εκθαμβωτικό και πανέμορφο smokey eye. Μπορείς να απογειώσεις το μακιγιάζ σου συνδυάζοντας τα σκούρα μάτια σου με ένα κόκκινο λαμπερό και άκρως πασχαλιάτικο κραγιόν στα χείλη.

smokey eye-και-κόκκινο κραγιόν-την-Ανάσταση 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ:  Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στην Άνοιξη

Το Πάσχα το γιορτάζουμε μέσα στην καρδιά της Άνοιξης. Αυτό σημαίνει πως σκιές σε γήινες και απαλές αποχρώσεις σε συνδυασμό με ένα καφέ προς κόκκινο κραγιόν θα απογειώσει το πρόσωπό σου το βράδυ της Ανάστασης. Ένα διακριτικό πέρασμα με highlighter θα κάνει το μακιγιάζ σου να δείχνει ακόμη πιο όμορφο.

μακιγιάζ-σε-γήινες-αποχρώσεις-την-Ανάσταση 2022-ιδέες-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ:  Πράσινο eye liner με γκλίτερ

Στην αγορά κυκλοφορούν τόσο eye liner σε διάφορες αποχρώσεις με γκλίτερ όσο και αυτοκόλλητα που εφαρμόζονται πανεύκολα πάνω από τα μάτια και μοιάζουν με eye liner. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις, το πράσινο eye liner με γκλίτερ είναι σίγουρα μία μοναδική πρόταση για σένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι στο μακιγιάζ με τον πιο σικ τρόπο.

πράσινο-eye liner-με-γκλίτερ-στα-μάτια-την-Ανάσταση 2022-ιδέες-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ: Πράσινη σκιά στα μάτια

Μπορείς να βάλεις πράσινες λεπτομέρειες στα μάτια σου που είναι ένα άκρως δροσερό αλλά και ανοιξιάτικο χρώμα το βράδυ της Ανάστασης τόσο στο πάνω μέρος όσο και στο κάτω μέρος των ματιών. Επίσης μπορείς αντί για eye liner ή μολύβι για τα μάτια σε πράσινο χρώμα να επιλέξεις μία πράσινη σκιά.

πράσινη-σκιά-με-γκλίτερ-στα-μάτια-την-Ανάσταση 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μοναδικές ιδέες για μακιγιάζ με μπλε μάτια για τις καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις σου!

ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022- ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022- ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ: Monochromatic makeup look σε ροζ χρώμα

Το Monochromatic makeup look είναι η νέα τάση για φέτος. Όταν μιλάμε για Monochromatic makeup look εννοούμε ένα μακιγιάζ που τόσο στα μάτια, όσο και στα ζυγωματικά και το κραγιόν χρησιμοποιούμε ίδιες αποχρώσεις. Έτσι μπορείς να κάνεις ένα Monochromatic makeup look σε ροζ χρώμα για μία ρομαντική και σικ εμφάνιση την Ανάσταση.

Monochromatic makeup look-σε-ροζ-χρώμα-την-Ανάσταση 2022- ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022-

Ανάσταση 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ:  Μάτια σε μοβ χρώμα

Το μοβ χρώμα και όλες οι αποχρώσεις του, είναι μία υπέροχη ιδέα για μακιγιάζ την Άνοιξη που τα λουλούδια ανθίζουν και η φύση “ξυπνάει”. Το βράδυ της Ανάστασης λοιπόν μοβ αποχρώσεις στα μάτια και μερικά στρας θα απογειώσουν το βλέμμα σου με τον πιο εύκολο τρόπο.

μοβ-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022- ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022- ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022-

Δείτε ακόμα Οι καλυτερες ιδεες για μακιγιαζ ματιων βημα βημα

ιδέες-για-το-μακιγιάζ-την-Ανάσταση 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close