Monochromatic makeup looks-νέα-τάση-στο-μακιγιάζ-2022-

Monochromatic makeup looks: Η νέα τάση στο μακιγιάζ για το 2024. Τα monochromatic makeup looks είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ για το 2024 και απαιτεί μονοχρωμία σε όλο το πρόσωπο.

Οι τάσεις για το 2024 όσων αφορά το μακιγιάζ κυκλοφόρησαν και φαίνεται πως ένα νέο στιλ μακιγιάζ κάνει την εμφάνισή του και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Μιλάμε φυσικά για τα monochromatic makeup looks που στην ουσία απαιτεί μονοχρωμία σε όλο το πρόσωπο.

Μπορεί παλιότερα οι γυναίκες να συνδύαζαν διαφορετικά χρώματα στα μάτια, στα χείλη και στα μάγουλα αλλά το 2024 τα monochromatic makeup looks επιβάλλουν οι γυναίκες να παίζουν με τα ίδια χρώματα της παλέτας σε μάτια, μάγουλα και χείλη.

Δείτε ακόμα 10 συμβουλές από διάσημους αισθητικούς για το μακιγιάζ

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 18 ιδέες για monochromatic makeup looks που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, όσο εξτρίμ ή σικ και αν είναι και φυσικά τις απαραίτητες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τα monochromatic makeup looks. Διαβάστε παρακάτω: 

Monochromatic makeup looks σε γήινες αποχρώσεις

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με γήινες αποχρώσεις που ξέρουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τουλάχιστον για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Η νέα τάση στο μακιγιάζ επιβάλλει το ίδιο χρώμα σε μάγουλα, μάτια και χείλη και πολλές φορές οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο προϊόν και για τα τρία σημεία του προσώπου.

Monochromatic makeup looks: Η νέα τάση στο μακιγιάζ για το 2022

Photo via: Pinterest

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα monochromatic makeup looks έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τις γυναίκες, που ήδη πολλές εταιρίες καλλυντικών έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν πολυχρηστικά προϊόντα κατάλληλα για όλα τα σημεία του προσώπου.

Δηλαδή με λίγα λόγια υπάρχουν πλέον στην αγορά καλλυντικά που μπορούν να εφαρμοστούν εξίσου σε μάγουλα, χείλη και μάτια έτσι ώστε κάθε γυναίκα να επιτύχει ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Monochromatic makeup looks-σε-καφέ-χρώμα-τάσεις 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks σε πορτοκαλί χρώμα

Η νέα τάση στο μακιγιάζ για το 2022 εκτός από πολύ όμορφη είναι και πολύ πρακτική αφού αν χρησιμοποιήσεις ένα μόνο καλλυντικό για τα πιο κύρια σημεία του προσώπου σου, μέσα σε 5 λεπτά μπορείς να είσαι έτοιμη για την δουλειά, την βόλτα ή τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο.

Monochromatic makeup looks-σε-πορτοκαλί-χρώμα-τάσεις 2022-

Photo via: Pinterest

Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτού του τύπου το μακιγιάζ τότε σίγουρα πρέπει να έχεις στο πλάι σου τα κρεμώδη ρουζ ή τα ρουζ σε στικ που φυσικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν σκιές αλλά και σαν κραγιόν. Επίσης τα ρουζ και οι πούδρες σε σκόνη είναι εξίσου πολύ αγαπητά για ένα ματ αποτέλεσμα.

Monochromatic makeup looks-σε-πορτοκαλί-χρώμα-τάσεις 2022-

Photo via: Pinterest

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πούδρες και τα ρουζ σε σκόνη μπορούν να υιοθετηθούν κυρίως από γυναίκες με λιπαρές επιδερμίδες οι οποίες θέλουν να καλύψουν την λιπαρότητά τους και να έχουν ένα πιο ματ αποτέλεσμα. Τέλος οι πούδρες και τα ρουζ σε σκόνη μπορούν εξίσου να χρησιμοποιηθούν σαν σκιές ή highlighter.

Monochromatic makeup looks-σε-ροζ-χρώμα-τάσεις 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks σε ροζ αποχρώσεις

Φυσικά αν έχεις bronzers και highlighters σε υγρή μορφή μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις σαν σκιά και ρουζ για πιο λαμπερά αποτελέσματα κυρίως το Καλοκαίρι του 2022 όπου η εποχή προκαλεί για πιο δροσερά πρόσωπα.

Monochromatic makeup looks-σε-ροζ-χρώμα-τάσεις 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks-σε-μοβ-χρώμα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks με στρας

Φυσικά το στρας είναι η τάση της εποχές τόσο στα ρούχα και στα νύχια όσο και στο μακιγιάζ. Ακόμη κι αν θέλεις να επιτυχείς ένα monochromatic makeup look αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείς τα αγαπημένα σου στρας.

Monochromatic makeup looks-με-γκλίτερ-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks σε μοβ χρώμα

Μπορείς να παίξεις με το μοβ χρώμα στα χείλη και στα μάτια και να διαλέξεις μία γήινη απόχρωση του καφέ για τα μάγουλα αφού στη παρακάτω περίπτωση το μοβ είναι πολύ έντονο για τα μάγουλά σου. Ένα γκοθ μακιγιάζ που μπορεί να το υιοθετήσει κάθε γυναίκα.

Monochromatic makeup looks-σε-μοβ-χρώμα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks σε γήινες αποχρώσεις του χρυσού

Μην φοβηθείς σε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ να επιλέξεις ένα διάφανο lip gloss. Και τα διάφανα lip gloss έχουν γίνει και πάλι πολύ δημοφιλή και έχουν υιοθετηθεί από καταξιωμένους make up artists του εξωτερικού που τα χρησιμοποιούν για να δώσουν λάμψη σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά επιτυγχάνοντας το glass effect.

Επίσης τα διάφανα lip gloss μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν εναλλακτικό highlighter τους μήνες του Καλοκαιριού που θες ένα πιο ανάλαφρο και δροσερό μακιγιάζ.

 

Monochromatic makeup looks-σε-γήινα-χρώματα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Δείτε ακόμα Μοchi Skin: Η νέα τάση στο μακιγιάζ και πως να το πετύχετε

Monochromatic makeup looks-σε-ροζ-χρώμα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks σε ροδακινί αποχρώσεις

Μπορείς να παίξεις με το ροδακινί χρώμα σε μάτια και μάγουλα και φυσικά να επιλέξεις ένα ροδακινί ημιδιάφανο lip gloss για τα χείλη. Ένα δροσερό και συνάμα τόσο ανάλαφρο και μοντέρνο μακιγιάζ που μπορείς να το υιοθετήσεις σε κάθε περίσταση.

Monochromatic makeup looks-σε-ροδακινί-χρώμα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks-σε-ροζ-χρώμα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Monochromatic makeup looks σε μπεζ αποχρώσεις

Μπορείς να επιλέξεις ένα ματ αποτέλεσμα και να επιλέξεις για μάτια και χείλη το μπεζ χρώμα. Ένα σικ μακιγιάζ που μπορείς να το υιοθετήσεις σε κάθε περίσταση και δε θα το μετανιώσεις.

Monochromatic makeup looks-σε-μπεζ-χρώμα-τάσεις μακιγιάζ 2022-

Photo via: Pinterest

Δείτε ακόμα No make up μακιγιάζ: Το μεγαλύτερο trend στο μακιγιάζ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close