Άνοιξη - Καλοκαίρι -2022-: 17 ιδέες για φιόγκους- στα -ρούχα-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: 17 ιδέες για φιόγκους στα ρούχα.17 υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σύνολα με φιόγκους στο ντύσιμο για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022.

Η Άνοιξη πλησιάζει και οι πρώτες τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 έφτασαν. Η πρώτη τάση λοιπόν είναι οι φιόγκοι στο ντύσιμο. Φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα δούμε φιόγκους στα παπούτσια, στα φορέματα, στα τοπάκια και στις φούστες.

Θα δέσουμε φιόγκους μαντήλια και ζώνες και γενικότερα οι φιόγκοι θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Η αλήθεια είναι πως αυτή η τάση στους φιόγκους θα βγάλει στην επιφάνεια μία ρομαντική αλλά και vintage αίσθηση στο γυναικείο ντύσιμο, πάντα προσαρμοσμένη στα πρότυπα της εποχής.

Δείτε ακόμα Χρωματιστά τζιν : Η τάση για την άνοιξη καλοκαίρι 2022

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα δούμε 17 ιδέες με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σύνολα με φιόγκους στο ντύσιμο. Έτσι θα μπορέσουμε να αντιγράψουμε αυτήν την τάση, αφού είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μπορεί να απογειώσει κάθε μας εμφάνιση. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα:Καρό φιόγκος στην φούστα

Για αρχή θα σας δείξουμε ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο με καρό φούστα και μπλε μπλούζα. Μπορείς λοιπόν να φορέσεις μία ασορτί ζώνη με φιόγκους σε καρό σχέδιο που θα κάνει το ντύσιμό σου ακόμη πιο ρομαντικό και εντυπωσιακό. Ένα ντύσιμο για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση.

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: 17 ιδέες για ντύσιμο με φιόγκους

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Φιόγκος σε ολόσωμη φόρμα – σορτσάκι

Τον Μάιο αλλά και κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού πολλές φορές φοράμε ολόσωμες φόρμες – σορτσάκια όπως και αυτό που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Φέτος λοιπόν η ολόσωμη – φόρμα σορτσάκι θα απογειωθεί με έναν υπέροχο φιόγκο στην μέση σου σαν ζώνη.

ολόσωμη-φόρμα-με-φιόγκο-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Δεμένο μαντήλι στον λαιμό σε φιόγκο

Μπορείς την Άνοιξη να φορέσεις ένα ανάλαφρο ροζ φόρεμα και ένα σακάκι σε ασπρόμαυρα σχέδια για να μην…κρυώσεις! Για να κάνεις το ντύσιμό σου πιο επίσημο και κολεγιακό μπορείς να δέσεις ένα μαντήλι στον λαιμό σε φιόγκο σαν παραλλαγή γραβάτας.

φουλάρι-στον-λαιμό-με-φιόγκο-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Δεμένος φιόγκος στο φόρεμα

Μπορείς στο ανοιξιάτικο ή στο καλοκαιρινό σου φόρεμα να δέσεις μία ζώνη σε φιόγκο από ύφασμα. Πολλά φορέματα έχουν τέτοιες ζώνες που δεν τις χρησιμοποιούμε. Φέτος μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αφού ο φιόγκος θα φορεθεί πολύ σε κάθε σου εμφάνιση.

ζώνη-στην-ολόσωμη φόρμα-με-φιόγκο-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- φόρεμα-με-φιόγκο-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Καλοκαιρινά τοπ με φιόγκους

Μπορείς να βρεις στην αγορά πολύ εντυπωσιακά καλοκαιρινά τοπ με μεγάλους φιόγκους σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας. Τα τοπ είναι πανέμορφα και μπορείς να τα συνδυάσεις με παντελόνες, παντελόνια αλλά και φούστες.

τοπ-με-φιόγκο-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Διακριτικός φιόγκος στον λαιμό

Μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου μπλούζα και παντελόνι και στους γιακάδες της μπλούζας να δέσεις μία μικρή κορδέλα σε φιόγκο. Είναι ένας διακριτικός φιόγκος στο ντύσιμό σου που όμως θα το απογειώσει με τον πιο φρέσκο και ρομαντικό τρόπο.

ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Φιόγκος στην πλάτη

Επίσης υπάρχουν αρκετές ολόσωμες καλοκαιρινές φόρμες όπου έχουν έναν εντυπωσιακό φιόγκο στην πλάτη του ρούχου. Είναι σαν ένα κόσμημα που είναι μέρος του ρούχου και πραγματικά κάνει αυτά τα ρούχα άκρως εντυπωσιακά και μοντέρνα.

φιόγκος-στην-πλάτη-σε-μία-ολόσωμη φόρμα-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Ρομαντικοί φιόγκοι στις γόβες σου

Φυσικά οι φιόγκοι δεν είναι μόνο στα ρούχα. Υπάρχουν γόβες με φιόγκους στο πλάι και όχι μόνο που μπορούν για τα καλά να σε βάλουν στην ψυχή των τάσεων. Έτσι σε μία επίσημη εμφάνισή σου την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μπορείς να φορέσεις αγαπημένα πέδιλα ή γόβες με φιόγκους.

γόβες-με-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Φιόγκος στην παντελόνα σου

Μπορείς να αγοράσεις μία υφασμάτινη ζώνη στο ίδιο χρώμα με την αγαπημένη σου παντελόνα και να την δέσεις σαν φιόγκο σε κάποια επίσημη περίσταση αλλά και σε κάποια νυχτερινή σου έξοδο το Καλοκαίρι ή και την Άνοιξη του 2022.

φιόγκοι-στην-παντελόνα-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για Πλισέ φούστες: Η απόλυτη τάση του 2022

ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για φιόγκους στα ρούχα: Καλοκαιρινά φορέματα με φιόγκους

Στην αγορά ξεκίνησαν να κυκλοφορούν ρομαντικά καλοκαιρινά φορέματα με μεγάλους φιόγκους στην πλάτη όπως και αυτό που βλέπουμε παρακάτω. Τέτοια φορέματα σε όλες τις αποχρώσεις είναι αρκετά νεανικά και φρέσκα που βγάζουν στην επιφάνεια έναν κοριτσίστικο εαυτό.

ροζ-φόρεμα-με-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Δείτε ακόμα 8 τάσεις της μόδας του παρελθόντος που επέστρεψαν δυναμικά

ιδέες-για-ντύσιμο-φιόγκους-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close