Το απόλυτο κόλπο με το καπάκι για να βάλεις σωστά τη σκιά στα μάτια! Δες πως

Ζηλεύετε το μακιγιάζ ματιών που βλέπετε στους διάφορους λογαριασμούς των μπιούτι μπλόγκερς ή βλόγκερς και απορείτε πως καταφέρνουν να έχουν πάντοτε ένα τόσο αψεγάδιαστο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σαν αυτό που δίνει ο αερογράφος;

Η απάντηση δεν βρίσκεται στις σπουδές επάνω στο μακιγιάζ ούτε απαραίτητα σε κάποιο έμφυτο ταλέντο ή αποκλειστικά στα σωστά εργαλεία και προϊόντα.

Και αυτό γιατί η βλόγκερ Τζουλιάνα Λίμε έχει βρει το πιο έξυπνο κόλπο για γατίσιο και σαγηνευτικό βλέμμα, ακόμα και τις δύσκολες εκείνες ημέρες, που δεν σας μένει καθόλου χρόνος για την περιποίηση σας.

Χρησιμοποιεί απλά ένα πλαστικό στρόγγυλο καπάκι από νερό ή αναψυκτικό και βάφεται! Ναι πολύ καλά διαβάσατε, το καπάκι λειτουργεί ως «οδηγός» για την κίνηση του χεριού και του πινέλου, ώστε το σχήμα να είναι απόλυτα ακριβές.

Επίσης, το συγκεκριμένο τρικ εξυπηρετεί και όσες από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολία όταν προσπαθείτε να «σβήσετε» τη γραμμή που δημιουργεί η σκιά ματιών κατά την εφαρμογή, κάτι που κάνει το βλέμμα σας να μοιάζει πιο αυστηρό και το μακιγιάζ μισοτελειωμένο.

Δεν έχετε παρά να βάλετε ένα καπάκι αναψυκτικού ή νερού στο άνω κινητό βλέφαρο, αφού πρώτα εφαρμόσετε μια μπεζ σκιά ως βάση και να αρχίσετε να δουλεύετε το σμόκι ή οποιοδήποτε άλλο λουκ.

Το απόλυτο κόλπο με το καπάκι για να βάλεις σωστά τη σκιά στα μάτια! Δες πως Το απόλυτο κόλπο με το καπάκι για να βάλεις σωστά τη σκιά στα μάτια! Δες πως Το απόλυτο κόλπο με το καπάκι για να βάλεις σωστά τη σκιά στα μάτια! Δες πως Το απόλυτο κόλπο με το καπάκι για να βάλεις σωστά τη σκιά στα μάτια! Δες πως

Close